maanantai 14. tammikuuta 2013

Pikainen päivitys blogiin; olen ihan väsy. Jotenkin tänään on ollut sen verran vauhtia, että näin alkuillasta alkaa olla sitten väsy. Mutta onneksi sain puhua pikapuhelun Kultsin kanssa, mikä hieman piristi.

Päivällä kävin ystävättäreni synttärikahvilla, missä viihdyin pari tuntia. Kotiuduttuani olen yrittänyt kutoa, mutta hitaasti etenee. Minulla on nimittäin pähkähullu ajatus saada UWA -työt tehtyä huhtikuun alkuun mennessä, jolloin minulla alkaa työkokeilu. Saattaa olla, että sen työkokeilun aikana on niin puhki, ettei tule pahemmin kudottua. Saas nähdä, onnistuuko tuo suunnitelmani saada kaikki valmiiksi huhtikuun alkuun.
Siihen on 11 viikkoa aikaa, tekemättömiä UWA-töitä on 8kpl ja nyt tekeillä oleva eli periaatteella 1 työ / viikko sen pitäisi onnistua.

Nyt täytyisi jostain saada puhtia tehdä ruokaa. Ei yhtään huvittaisi..

Huomenna menen näytille sinne työkokeilupaikkaan. Samalla kuulen millaisia töitä se pitää sisällään ja millaiset työajat siellä on. Sen tiedän jo valmiiksi, että aika on 5h / päivä viitenä päivässä viikossa, mutta se, mihin kohtaan päivästä se viisi tuntia sijoittuu, selvinnee huomenna. Käsityöihmisenä olisin iloinen, jos pääsisin tuohon paikalliseen käsityökeskukseen. Pitäkää peukkuja ;)

2 kommenttia:

  1. Onnen potkuja huomiselle,pidän peukkuja myös täällä huomiselle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Päivittelen huomenna blogiin, miten kävi ja miltä vaikutti...

      Poista

Kiitos, kun kävit. Jätähän viestiä käynnistäsi ;)