perjantai 7. huhtikuuta 2017

Niin se on poijjaat....

Huhtikuu on pyörähtänyt käyntiin. Välillä on ollut aurinkoisia päiviä, mutta välillä taas on umpipilvessä ja tuulee. Vaikka olenkin tällainen Mörri-Möykky, joka tykkää pimeästä ajasta, niin saisi sen verran lämmitä, että pääsee uimaan. Juu, tiedetään - jotkut käyvät avannossa läpi talven, mutta  itse odotan sitä, että pääsee lämpimämpään veteen lutraamaan. Kun minut saa järveen, en meinaa millään malttaa tulla pois.. etenkin jos vesi on lämmintä tai ainakin sellaista, että kroppa tottuu siihen ilman isompia kramppeja. Viime vuonna se taisi olla 27.5. ,kun kastoin talviturkin. Hitsi, jäi vaivaamaan tuo päivämäärä eli täytyy tarkistaa. No niin, heti valehtelin 2 päivää; se oli 25.5. kun talviturkki lähti.

Ette ikinä usko, mutta ihme on tapahtunut: Mulla on kaksi keskeneräistä työtä ja molemmat ovat mulle tulevat sukat!! Ihmeitäkin siis tapahtuu - aina joskus.
Seuraavaksi pitäisi kutoa yhdet Koskiin menevät sukat ja sitten taas täällä olevalle ystävälleni parit paria. Varmaan Ukkokullallekin täytyy jossain kohtaa kutoa taas sukkia.

Kävin eilen ystävälläni kahvilla ja samalla moikkaamassa hänen toista ystäväänsä, joka käy aika-ajoin kyläilemässä täällä. Ystikseni oli käymässä asioilla kun menin. Siinä odotellessa tämä ystäväni ystävä päätti alkaa luetella minulle mitä Ystävälleni saa ostaa lahjaksi ja mitä ei. Toisin sanoen, mitään tavaraa ei vaan pelkkiä sukkia. Sinnittelin kahvittelut ajan ystävällinen olemus päälimmäisenä, mut pakko sanoa, että vedin tuosta tapahtuneesta herneen nenään. Mikä %%%/=#"#% joku toinen on sanomaan, mitä saa ostaa lahjaksi ja mitä ei. Piti tänään viedä Ystikselle tulleet langat, mut mä en yksinkertaisesti jaksa pitää ystävällistä ilmettä päällä.
Menen sitten taas Ystävälleni kahville, kun tuo hänen toinen ystävänsä on lähtenyt pois. Saatoin tietty olla hieman herkkähipiäinen, mut silti tuo oli Ystäväni ystävältä aika typerä puheenvuoro.
Se on sama, että mä sanoisin kenen tahansa kohdalta, ettei sille ja sille saa ostaa tuota ja tuota vaan pelkästään kudottuja sukkia tms. 
Mähän alan oikein kiihtyä nytkin.

Pitäis tänään tehdä ruuaksi pizzaa. Oikeastaan se piti tehdä jo eilen, mut en jaksanut enää saunan jälkeen tehdä sitä. Niinpä eilinen mentiin munakkaalla. Ollaan syöty pienen ajan sisään nyt kolme kertaa munakasta eikä vielä töki. Se voi johtua siitä, ettei ole syönyt vuosikausiin munakasta ennen tätä.

Ei maar, kai mä siirryn kutomaan, kunhan ensin juon kupin kahvia. Täytyyhän sitä päiväkahvi juoda.

Aurinkoista viikonloppua kaikille!

Meinasi ihan unohtua. Olenhan mä saanut kolme paria sukkia valmiiksi, joista ei ole vielä kuvaa täällä. Laitetaas ne vielä tähän postaukseen:
Ailan sukka

Anun toinen sukkapari

Tean eka sukkapari

3 kommenttia:

  1. Heips, kissalankorut.blogspot.fi on nyt korutjakerat.blogspot.fi
    Tervetuloa!

    VastaaPoista
  2. Heips, kissalankorut.blogspot.fi on nyt korutjakerat.blogspot.fi
    Tervetuloa!

    VastaaPoista

Kiitos, kun kävit. Jätähän viestiä käynnistäsi ;)