lauantai 30. tammikuuta 2016

Taas on livahtanut aikaa siitä, kun viimeksi kirjoitin :( 
Olen yrittänyt sisukkaasti kutoa, mutta jotenkin se tökkii. Ei niin, ettenkö saisi aikaan vaan, että kutomisesta puuttuu se kutomisen ilo. Kudottavaa on vain niin paljon, ettei luonto anna vain olla ja ihmetellä.
JaVastakin on melkein puolet tehty eli sen suhteen ei tule kiire. Tai no, viimeisenä työnä on neulepusero, mikä ei kyllä valmistu vappuaattoon mennessä :(
Viime aikoina ei ole edes valmistunut mitään, mutta keskeneräisiä on senkin edestä.

Ystäväni kävi tänään värjäämässä tukkani. Kauhukseni kuulin, että minulla on harmaita hiuksia!!!! Ei reilua! Toisaalta, äitikään ei ollut paljon yli 30v, kun hän alkoi jo harmaantua. Ehkä se on geeneissä. No, onneksi värit on keksitty.

Muutenkin on vähän siipi maassa. Älkää kysykö, minkä takia - en osaa eritellä syytä. Jotenkin vain on mitta täynnä kaikkea eikä millään ole oikeastaan mitään väliä, Ja olen tosi väsynyt. Nukkuminen on mitä on - välillä nukun  suht hyvin, mutta välillä uni jää kolmeen,neljään tuntiin ja pahimmillaan nekin pätkissä. Onko ihme, ettei fiilikset ole ihan kohdallaan.

Viime sunnuntaina pidin ne Party Lite -kutsut. Suurinosa kutsutuista tuli ja myyntikin oli niin hyvä, että sain emännän lahjana ne, mitkä halusinkin.
Muutenkin se oli ihan mukavaa vaihtelua normaali rytmiin. Kaiken lisäksi se esittelijä oli tosi hyvä.

Tiedättekös mitä, nyt en jaksa kirjoittaa enempää. Menen kokeilemaan, jos saisi hetken uinahdettua, edes 30 min.

Mukavaa viikonlopun jatkoa!

1 kommentti:

Kiitos, kun kävit. Jätähän viestiä käynnistäsi ;)