torstai 15. tammikuuta 2015

Tervehdys

Taas on mennyt viikko, etten ole saanut kirjoitettua. Fiilikset ovat vaihdelleet laidasta laitaan, mikä varmaan on vaikuttanut hiljaisuuteen täälläkin. Nytkin on sellainen tunne, että millään ei ole mitään väliä. Jotenkin olen odottanut, että masennuslääkkeet auttaisivat ja kun ne eivät auta niin paljon kuin odotan, tulee turhautuminen.
Onneksi minulla on ystävä, jonka kanssa on helppo puhua ja jolla on omakohtaista kokemusta vastaavasta.

Ulkona sataa, taas vaihteeksi, lunta. Olen tänäänkin tehnyt jo kerran lumityöt parvekkeelta (kello on nyt 9) ja varmaan täytyy kohta tehdä uudestaan. En tiedä, pitäiskö lähteä ystävättärelleni tekemään lumitöitä. Olen niin hullu, että tykkään lumitöistä...

Kutomukset edistyvät hitaasti mutta varmasti. JAVA töitä on kolme valmiina ja aloittanut 9/10, mitkä pitää aloittaa tammikuun loppuun mennessä. Ai hitsi, olenkin unohtanut merkitä JAVA -tunnuksella valmistuneet. Tilanne täytyy korjata.
Tässä kuitenkin viimeksi valmistuneet sukat Dropsin Delight -langasta.Olen taistellut yksien pitsisukkien kanssa niin paljon, että hermot meinasi mennä. ( vaikka olenkin käsitöiden kanssa paaaaaljon pitkäpinnaisempi kuin muiden asioiden kanssa) Purin sitä sukanteelmää varmaan 15 kertaa. Meinasin jo antaa ystävättärelleni synttärilahjaksi teelmän, langat ja ohjeet ja mukana kortin "tee itse sukkasi". En sitten kuitenkaan antanut, kun hän jeesas pahimman paikan yli ja nyt näyttää - kop kop - sujuvan. Onneksi oli yhdet sukat kuitenkin antaa synttärilahjaksi.

Viime viikonloppuna laitoin hirvittävän määrän lankaa myyntiin ja pakko katsoa lisää :( Byäää!Byää! Sydän vuotaa jo nyt verta - kuinka paljon se vuotaakaan seuraavan karsinta kierroksen jälkeen. Täytyy laittaa jotain käsityökirjojakin tyrkylle.

2 kommenttia:

Kiitos, kun kävit. Jätähän viestiä käynnistäsi ;)