keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Jos kirjoittaminen osaa olla vaikeaa, niin nyt se on ollut juuri sitä.

Kävin tässä päivänä eräänä optikolla tarkoituksenani hankkia uudet silmälasit. Arvelisin, että uusille laseille on tarvetta, kun lasit päässä ei näe lukea tv:n tekstejä ( mikä olisi likinäköiselle aika oleellista) eikä myöskään näe lasit päässä kutoa. Tähän asti olen pärjännyt laseilla molemmissa, mutta nyt täytyy ottaa joko lasit pois tai kurkkia lasien yli nähdäkseni tarkkaan lähelle.  Kuten sanottu, varasin ajan optikolle, missä kuitenkin tuli ilmi, ettei optikko voi määrätä minulle laseja. Syy oli se, ettei hän saanut oikealle silmälleni mitään lukemia tms. kahdella eri vehkeellään. Silmänpaineet olivat kuitenkin hyvät ja vasemmalle silmälle hän sai kaikki tarvittavat lukemat ja tiedot. Niinpä hän suositteli silmälääkärille menoa, joka sitten antaa silmälasimääräyksen ja tekee tarvittavat tutkimukset silmien terveyden tarkistamiseksi. Yksityiselle silmälääkärille ei ole varaa mennä, joten päätin mennä terveyskeskuksen kautta. Sainkin lähetteen silmäpolille ja aikakin on jo tullut - 4.2.2014. Ei sitten mennyt turhan pitkälle.
Epäilen vain, että tulen hulluksi tämän tihraamisen kanssa ennen sitä. :(
Se minua harmittaa, että nyt olisi monessa paikassa ollut näitä kahdet lasit yksien hinnalla - tarjouksia ja siinä olisi saanut samalla aurinkolasitkin uusilla vahvuuksilla.
Täytyy toivoa, että keväälläkin on vastaavia tarjouksia.

Joulu alkaa uhkaavasti kaatua niskaan. Jotain olen saanut kudottua valmiiksi, mutta vielä puuttuu. Äkkiä laskien puuttuu vielä 4 tai 5 paria sukkia. Lisäksi kaikki joulukakut ovat leipomatta. Pitäisi tehdä mummun ohjeella 7 piimäkakkua, 4 sitruunakakkua ja 2 tiikerikakkua. Niin ja piparit sekä joulutortut. Tortut onneksi tulevat nopeasti ja ovat kaikkein vaivattomampia tehdä. On vähän suunniteltu Kultsin kanssa, että tehtäisiin Itsenäisyyspäivänä piparit - mahdollisesti teen vielä yhden satsin sen lisäksi. ( aika todennäköistä)

Ystävättäreni poikkesi päivällä kahvilla ennen töihinmenoaan. Oli mukava nähdä taas ja maistuu kahvikin paremmalta seurassa :)
Kahvista tulikin mieleeni, että täytynee kohta laittaa keitin porisemaan - sehän on hirveää, jos kofeiininpuutos pääsee iskemään.  :D

Olen muuten saanut kuvattua ne sukat, joista on ollut aikaisemmin puhetta. Tässä ne kuvat vihdosta viimein.

Regia hand-dye effect, koko 38

Austermann Step, koko 39/40

Fleece Artist Nyoni, koko 42/43


                                                      Novitaa, koko 42/43

Nyt on työnalla Violet Greenin Muse -langasta sukat Kultsille.

Se on nyt kahvinpaikka. Palaan taas kirjoittelemaan jossain kohtaa. Mukavaa viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kävit. Jätähän viestiä käynnistäsi ;)