tiistai 13. toukokuuta 2014

Toistan itseäni kertoessani, että on sateinen ja pimeä päivä. Tylsää! Missä ovat aurinkoiset kevätpäivät, kysyn vaan.
Jotain tavallaan aurinkoista on tässä päivässä; Kelan päätös tuli ja asia on hoidossa. Iso kivi putosi harteilta. Seuraava iso kivi putoaa, kun selviän vielä tästä kuusta kunnialla. Muutenkin tiukka kuukausi, mutta sitten pitää vielä repiä bensarahat sinne ylioppilasjuhliin menoon ja varmaan täytyy laittaa kortin väliin 20e seteli tuon huivin lisäksi. Noloa antaa niin vähän, mutta minkäs teet. Toisaalta, vanhaa rahaa tuo olisi yli 100 euroa.
Ja sitten täytyy kaydä ostamassa pinnejä, hiuslakkaa ja hiusväri, jotta saa itsensä ihmisen näköiseksi. Saattaa olla, että täytyy hankkia vielä ripsiväri - käytän niin harvoin, että omani voipi olla niin kuiva, ettei sitä saa elvytettyä edes vedellä. Että pitääkin olla kaikenlaisia juhlia... mrrrrr!

Olen saanut tikutettua yllättävän paljon sitä Lumiruusu -huivia. Olen ihan ylpeä itsestäni. :)

Sade paheni entisestään päivän mittaan eli tämä olisi juuri sellainen päivä, jolloin löhötään mahallaan sängyssä lukemassa tai sitten käperrytään sohvannurkkaan kutomaan.
Kävin kyllä säätä uhmaten elämäni ensimmäisen kerran Megamyynti Areenassa. Siellä on vaikka mitä. En edes kiertänyt koko paikkaa eli täytyy mennä ajan kanssa uudestaan sinne. Sen verran sijoitin rahaa, että ostin hiuspinnejä ja huulipunan lähestyviä juhlia silmällä pitäen.  Täytyy huomenissa olla yhteyksissä kampauksen tekijään ja kysyä, koska harjoitellaan. Hiuslakkaa täytyy vielä hakea ja muut puuttuvat jutskat.

Tänään tällaista  ja huomenna uudet kujeet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kävit. Jätähän viestiä käynnistäsi ;)