perjantai 23. toukokuuta 2014

Kuuma!!

Ei kai saisi valittaa, mutta minun on niin kuuma! Ennen pitkää läkähdyn tähän kuumuuteen, eikä tällä asuinseudullani ole kuin yksi pieni järvi ja sekin on aina täyteen tupattu. ( toisekseen haluaisin uida rauhallisemmassa paikassa, kun olen muodoiltani... hmmm... rehevä, näin kauniisti sanoen)
Luulisi, että yöllä olisi viileämpää, mutta sisälämpötila huitelee jossain +26 asteessa, vaikka ikkunat ovat auki, niin ei paljon hymyilytä. Niin tuskaista! Plääh! Nukkuminen on mitä on tämän kuumuuden takia. Täytyisi ottaa itseäni niskasta kiinni ja asentaa tuo viilennyskone taas toimimaan, mutta sekin vaatii tavaroiden uudelleen sijoittelua. Toisin sanoen, täytyisi löytää uusi paikka kapiokirstulle, tulostinpöydälle ja tulostimelle. Helpommin sanottu kuin tehty. Perskutarallaa, joku raja tähän kuumuuteenkin. Nih.

Eilen sain sen Lumiruusu -huivini valmiiksi. Nyt pitäisi pingottaa se... Ei olisi halukkaita...;) Jos halukkaita ei ilmaannu oven taakse, yritän huomenna saada sen laitettua. Otan sitten kuvan siitä, kun se on muotoutunut. Vähän jännittää, kuinka pahasti virheet näkyvät siinä. ( tiedän, että siellä on muutama virhe, joita en korjannut, kun olin kutonut jo muutaman kerroksen eteenpäin. Sen siitä saa, kun ei osaa laskea)

Ystävättäreni kävi tänään värjäämässä hiukseni, kun viikon päästä lauantaina on ne yo-juhlat. Iltapäivällä pyörähdin pikaisesti Kultsilla kahvilla, mutta tulin sitten kotiin ihmettelemään.

 Löysin netistä aivan ihanan, virkatun yo-lakin ohjeen Lämmin Ilo -blogista . Pakko oli laittaa sähköpostia kyseisen blogin kirjoittajalle ja kysyä, saanko linkittää sen ohjeen tänne omaan blogiini. Sain luvan, joten tuosta edellä olevasta linkistä se löytyy. Mielestäni aivan ihana oivallus! Miksei itse ikinä keksi mitään tuollaista? Annoin kertoa itselleni, että idea oli tuohon lakkiin tullut juhlakalulta itseltään. Jotkut oivaltavat. Sääli, ettei ole valkoista ja mustaa puuvillalankaa, josta olisi voinut tehdä äkkiä ruusun kaveríksi tuollaisen lakin. En raaski ostaa mustaa ja valkoista Kotiväki -kerää ( tai muuta puuvillalankaa) noin pienen määrän takia. Mutta kuten sanottu, ideana mitä loistavin.

Taidan mennä nyreksimään tuonne sohvannurkkaan tätä kuumuutta. Palataan taas.
Aurinkoista viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kävit. Jätähän viestiä käynnistäsi ;)