maanantai 26. toukokuuta 2014

Ei sitten saatu kultaa jääkiekon MM-kisoista, mutta on se hopeakin hyvä. Jos rehellisiä ollaan, niin olin asennoitunut peliin niin, että Venäjä sen voittaa, mutta kuitenkin pieni osa minusta elätteli toivetta suomipoikien yllätysmahdollisuudesta.

Kuumuus jatkuu edelleen. Nyt ei auta valittaa, sillä Forecan ennuste näyttää tänne meille päin huomiseksi ja ylihuomiseksi enää +6 astetta. Sitten taas lämpiää vähän, mutta pysyy alle +20 asteessa eli siedettävissä lukemissa. Tiedä sitten, miten luotettavia nuo ennusteet ovat; ehkä parempi katsoa ikkunasta ulos ja vilkaista lämpömittaria ;)
Sisällä on ollut näillä helteillä ihan tuskaista - ei oikeastaan edes hymyilytä, kun mittari näyttää sisällä +28. Huh!

Tänään yritän olla ahkera - pesin koneellisen pyykkiä ja nyt on toinen koneellinen pyörimässä. Periaatteessa pitäisi pestä vielä kolmaskin koneellinen, mutta saas nyt nähdä.
Ruokaakin pitäisi tehdä, mutta se tuntuu ylivoimaiselta kahdestakin syystä; ei ole motivaatiota, kun ei tiedä mitä tekisi ( kotona ei ole oikein mitään aineksia ja kauppaan en viitsi lähteä) ja toisekseen seisominen kuuman hellan vieressä ei houkuta... Muutenkin tarkenee ihan hyvin.
Huomenna on ilmeisesti pakko mennä kauppaan tuhlaamaan viimeinen kymppi ja ostaa jauheliha ja kaalia ( ja siirappia) - suunnitelmissa olisi kaalilaatikko. Sen ehkä kykenee tekemään huomenna, jos ilma tosiaan viilenee.

Nyt otan luovan tauon ( kuppi kahvia ) ja sitten alan etsiskellä puhumattomia lankoja.

Aurinkoista maanantaita kaikille.

2 kommenttia:

 1. En minäkään jaksa helteellä hellan ääressä seisoskella, joten uuniruuat ovat hyviä. Kaalilaatikko on tosi hyvää, ei muuta kuin kauppaan mars.

  Tänään on muuten vielä viileämpää, kuin eilen, joten ei haittaa vaikka uuni vähän lämpöä hohkaakin =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla, etten ole ainoa, joka ei viihdy helteellä hellan vieressä. :)
   Olen tässä lähtökuopissa kauppaan ja sen jälkeen kaalilaatikkotehdas pystyyn ;)

   Ulkona on muuten ihanan viileää (27.5. klo 8.38)

   Poista

Kiitos, kun kävit. Jätähän viestiä käynnistäsi ;)