maanantai 5. toukokuuta 2014

Sää todellakin viileni. Tänä aamuna klo 7 maissa tuli taivaalta kuulemma räntää. Onneksi olin vielä silloin lämpimässä unimaailmassa enkä nähnyt tuota kauheutta. Kultsilla alkoi tänään kesäloma eli todellinen lomasää. Toivottavasti hän ei ole vielä laittanut talvitakkeja kesäsäilöön... ;)

Viikonloppu oli ja meni. Harjoittelin jääkiekon MM-kisoja varten katsomalla pari ottelua EHT-turnausta. Muuten en jääkiekkoa seuraa, mutta MM -kisat on pakko katsoa. Tänä vuonna osui taas edullinen kanavapakettitarjous juuri tähän lätkäkisojen kohtaan eli annoin itselleni etukäteen synttärilahjaksi 3kk kanavakortin. Hinta oli 14,90e/kk kun normihinta on 24,90e /kk. Ehkä olen 45 euron arvoisen lahjan arvoinen.

Se serkun tytön yo-lahjahuivikin edistyy hiljakseen; oikeastaan se on edistynyt yllättävän paljon viikonlopun aikana. Eiköhän se valmistu ajoissa. Vaikka itse sanonkin, siitä tulee ihan nätti.
Kyselin eilen ystävättäreltäni, onko hän hyvä tekemään kampauksia pitkiin hiuksiin, mutta hän kielsi olevansa. Soitin sitten tänään kampaamoon ja kysyin, mitä kampauksen tekeminen maksaa. 52 euroa! Jää väliin. Ei minulla ole varaa maksaa tuollaista summaa yhden päivän kampauksen takia. Soittelin muutamaan muuhunkin paikalliseen kampaamoon ja hinnat ovat siinä 50-60 euron välissä. Alkaa jotenkin tuntua, että lähden joko hiukset auki tai sitten ponnarilla sinne juhliin. Ja toisaalta - saattaahan olla, ettei tule edes kutsua juhliin eli silloin säästyy bensarahatkin, ja ainoa kulu on lahjan postittaminen.

Auts! Tekstiiliteollisuudelta tuli sähköpostia, että 17.5. on taas se Hullun Halpa Lauantai. Yrityksen varastolla myydään poistuneita / poistuvia lankoja 50-80% alennuksella. Ei tuollaisia viestejä saisi lähettää! Nyt täytyy keskittyä yhteen ainoaan ajatukseen " En tarvitse lankaa! En tarvitse lankaa! En tarvitse lankaa.... Mutta vois siellä silti käydä katsomassa..." Hups! Taisikin tulla vahingossa kaksi lausetta... ;D

Kai tämä koneella istuskelu saa luvan riittää ja siirryn tuon huivin pariin, jotta saisin sen joskus valmiiksikin.

Mukavaa alkanutta viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kävit. Jätähän viestiä käynnistäsi ;)