lauantai 24. toukokuuta 2014

Kuumuus sen kuin jatkuu - tämä ei ole enää edes kivaa. Eilen illalla oli tosi vaikeaa saada unenpäästä kiinni, kun oli niin kuuma. Mietin, avaisinko parvekkeen oven, vaikka olin sen hetkeä aikaisemmin sulkenut yötä varten. Se on kurja, kun ilma viilenee vasta niin myöhään, ettei ovea ehdi pitää kovin kauan auki ennen nukkumaan menoa.

Pingotin kuin pingotinkin sen huivin tänään. En ole ihan tyytyväinen siihen, mutta josko huivi alkaisi näyttää paremmalta, kun saan sen pingotuksesta pois. Laittelen huomenna kuvaa siitä.
Nyt katselen toisella silmällä Ruotsi - Venäjä -lätkäpeliä ja odottelen illan Suomi - Tsekki -peliä.

Kävin tuossa päivällä hätsyn pikaa kylällä ja tilaamassa ylioppilasruusun valmiiksi, ettei tarvitse kuin hakea se silloin lauantaina ennen juhliin lähtöä.

Tunnen huonoa omaatuntoa, kun en ole pitkään aikaan käynyt lukemassa seuraamiani blogeja. Aika on mennyt joko niitä kahta huivia kutoessa tai sitten en ole muuten vaan saanut aikaan. Hyi minua.
Jee! Tässä oli tauko, kun kävin päivittämässä itseäni muiden blogeissa. Kyllä ihmiset osaavat tehdä kaikkea ihanaa! Huoh.... Miksen minä osaa...

Pitkästä aikaa otin puikoille sukat - vaihtelua kahden huivin jälkeen. Nämä nyt tekeillä olevat sukat menevät ystävättärelleni.

Huomenna tai viimeistään maanantaina, alan katsoa myyntiin meneviä, puhumattomia lankoja. Toivottavasti löytävät kodit, vaikka ulkona onkin näin kesäistä. Todennäköisesti kotia etsii ainakin vahvempia sukkalankoja ja mahdollisesti jotain ohuempiakin. Sen näkee sitten, ketkä juttelevat ja ketkä ei.

Nyt keskityn olemaan tuskastunut tähän kuumuuteen. Lämmintä lauantaita!

Tulin vielä lisäämään sen Lumiruusu -huivin kuvan. Pingottaessa huomasin, että vasemmassa sektorissa oli silminnähtäviä virheitä ( ainakin itse ja toinen kutoja näkee ne), niinpä otin huivin pois heti, kun se oli kuivanut. Yläosa siis yläreuna on just ja just niin leveä, että vastaa mielikuvaani siitä (mielikuva saattoi olla minulla vääräkin). Joka tapauksessa, huivi on nyt valmis.

6 kommenttia:

 1. Tulinpa vastavierailulle :) ihanan värinen huivi! Minä en ole tuollaista vielä koskaan neulonut. Vähän turhan kuuma on meilläkin, helteiden lupaillaan kyllä loppuvan hyvinkin pian joten ehkä tämä kestetään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, yritetään kestää. Sitten kun viilenee, täytyy muistaa miten tuskastuttavia nämä helteet oli ja nauttia viileämmästä :)

   Poista
 2. Kaunis huivi ja upean värinen niin sinun värinen,olet saanut huivi urakkasi valmiiksi ei muuta kuin jatkat samaan tahtiin.
  ps.yritän kirjoitella jossain vaiheessa sulle s-postia.

  Lämmintä kesän jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) vähän leveämpi se yläreuna olisi saanut olla eli olisi pitänyt ottaa isommat puikot. Jos seuraavalla kerralla olisi viisaampi ;)

   Lämmintä kesän jatkoa sullekin!

   Poista
 3. Tyrmäävän upea huivi! Sä uskallat neuloa pitsiä. Mä en.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kyllä tuo pitsin neulominen on välillä taistelua..

   Poista

Kiitos, kun kävit. Jätähän viestiä käynnistäsi ;)