maanantai 12. toukokuuta 2014

Jälleen sateinen ja harmaa päivä - ei kiva. Onneksi ystävättäreni kävi aamukahvilla, niin se piristi.

Sain toissapäivänä valmiiksi sen yo -lahja huivin ja jopa laitettua pingotukseen. Tänään otin sen pingotuksesta, että sain pyykkitelineen pystyyn. Vaikka itse sanon, niin mielestäni siitä huivista tuli ihan nätti. Lankana siinä on Fame Trend Paljett ja lankaa meni 200g. Pituutta huivilla on 145cm. Saaja on sen verran pienikokoinen, että tuo on hänelle reilun kokoinen.

 
 
Saatuani tuon huivin valmiiksi, aloin kutoa itselleni sitä Lumiruusua. Pari kertaa se piti aloittaa, kun ajatukset eivät olleet mukana, mutta nyt se etenee jo huimaa vauhtia ;) Mielenkiinnolla seuraamme, valmistuuko se vai menenkö sillä saamallani huivilla.
Ystävättäreni täällä ollessa sain neronleimauksen ; olen nimittäin juhlien asuvalinnassa koko ajan katsonut sillä silmällä, että silloin on lämmintä ellei suorastaan kuumaa. Pikaisesti kävin mielessäni läpi, että mitäs sitten, jos onkin viileää / kylmää ja sateista. Päädyin siihen, että mekkoni saa seurakseen limenvihreän pitsineuletakin, jonka ystävättäreni on minulle kutonut. Huh! Nyt sekin on ratkaistu eli no problemos.
 
Kela ei ole vielä(kään) tehnyt päätöstä siitä kuntoutustuen jatkosta. Saas nähdä, kauanko sitä täytyy odottaa. Toivottavasti se tulisi pian - stressaa tämä epävarmuus.
 
Eilen minut vietiin ulos syömään - toisin sanoen, Mäntsälän kotipizzaan ( täälläkin olisi ollut Kotipizza) ja kotimatkalla poikettiin Mäntsälän Shellillä kahvilla, paitsi että otin Tazza -kaakaon, mikä on mun ehdoton suosikkini. Kotioloissa lähin sitä vastaava on Options -niminen kaakao, joka on myös mieleeni. Tulikin siitä mieleen, että voisikin taas piiiitkästä aikaa ostaa sitä. Jotenkin on vain jumiutunut kotona juomaan kahvia ja hätätilanteessa, kun maha ei enää ota kahvia vastaan, teetä.
Mutta oli tosi ihanaa päästä tuulettumaan kotoa jonnekin. :) :)

7 kommenttia:

Kiitos, kun kävit. Jätähän viestiä käynnistäsi ;)