torstai 6. helmikuuta 2014

Tuntuu kuin ajelehtisin vain päivästä toiseen ja seuraisin tapahtumia kaiken ulkopuolelta. Osa asioista ei kosketa mitenkään, kun taas toiset asiat aiheuttavat hirveän ahdistuksen. Nyt stressaan niiden silmälasien hintaa ja jossittelen, että olisi pitänyt jättää ostamatta ne. Toisaalta, en näe näillä vanhoilla laseilla kovin hyvin - tai siis riittävän hyvin, jotta ei ärsyttäisi se, ettei näe tarkasti. Vaikeasti selitetty.
Tänään tuli kutsu uudestaan silmäpolille 18.3. Ensin on näkökenttätutkimus ja sen jälkeen aika lääkärille... Ja taas täytyy saada jostain kuski. Alustavasti kysäisin jo ystävättäreltäni lähteekö hän, jos hänen tilanteensa on sellainen.

Sain eilen yhdet pitsisukat valmiiksi. Lanka on OnLinen supersocke silk ja sitä kului 90g.

Väri ei toistunut oikeana, mutta kuvio näkyi paremmin ilman salamaa kuin salaman kanssa.

Pitäisi laitella Ravelryn stashia ajantasalle eli lisäillä kuvia, mutten vain saa aikaiseksi. Se on olevinaan liian hidasta hommaa ja kun UWAkin painaa päälle. Olin päättänyt olla stressaantumatta UWAsta, mutta toisin näyttää käyvän. Ei pitäisi lähteä mukaan tuollaisiin, kun en kuitenkaan anna itselleni lupaa olla saavuttamatta tavoitetta. Tarvittavat 12 työtä revitään lopussa vaikka selkänahasta. Nuo eilen valmistuneet sukat ovat UWAtyö 5/12.

Taidan suoda itselleni päikkärit - jos sen jälkeen saisi jotain aikaankin; ellei sitten sauna taas vie puhtia illasta.

Tomeraa torstaita!

9 kommenttia:

 1. Onnea uusille laseille! Kun saa uudet kunnon rillit päähän, ihmettelee usein miten vanhoilla on oikein tullutkaan toimeen.
  Sukissa on tosi kaunis kuvio, mutta älähän nyt vielä stressaa UWA:sta, aikaa on vielä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Laitan niistä laseista kuvat, kunhan saan ne :)

   Yritän olla stressaamatta UWAsta, mutta helpoimmin sanottu kuin tehty

   Poista
 2. Vau, kerrassaan upeat sukat! Ja työ on tietenkin taattua Muru-laatua :) (parhaillaankin on sinun neulomasi sukat jalassani).
  Uusien "näkimien" tultua yleensä ihmettelee miten on vanhoilla pärjännyt, onnea uusille laseille!
  Yritähän olla stressaamatta UWAsta, aikaa on vielä runsaasti. Tuttu tunne, että tempaustyöt pitää saada kaikki valmiiksi. Tälle keväälle oli tiedossa niin paljon muuta ohjelmaa, että sain jätettyä UWAn väliin UFOjen tuhoustempauksen varjolla, vaikka UWA onkin kivan pituinen ja kokoinen projekti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Tosi mukava kuulla, että sukat ovat olleet mieleiset ja käytössä.

   Juu, parhaani mukaan koetan olla stressaamatta, mutta helpommin sanottu kuin tehty. Nyt mulla on tekeillä UWAn isoin työ eli Kultsin matto. Samalla saa supisteltua hyvin ;)

   Poista
 3. Aivan ihanat sukat, kaunis pintakuvio!

  VastaaPoista
 4. Congrats! You have new glasses. Take it easy with 'I must get this done or I am disqualified'. I know it's easier said than done, but still. You will reach the finish line, believe me. Slow but steady.

  VastaaPoista

Kiitos, kun kävit. Jätähän viestiä käynnistäsi ;)