maanantai 17. helmikuuta 2014

Kuulin tänään surullisen uutisen. Pomo sieltä työkokeilupaikastani, on nukkunut pois viime lauantaina. Maailma menetti aivan ihanan ihmisen. nyt meinaa iskeä morkkis, kun viime aikoina en käynyt niin usein katsomassa häntä, koska oma oloni oli sellainen, etten ollut "jaksanut" käydä katsomassa häntä ja olla kannustava. Tämän siitä sitten saa - nyt on myöhäistä.

Kävin aamulla maksamassa varausmaksun silmälaseista ja aurinkolaseista. Samalla kuulin, että lasit ovat tulleet ja valmistuvat tämän päivän aikana. Arvioivat, että klo 14.Wau! Ja vasta perjantaina sanoivat, että lasieni ilmoitettu tuloaika on 1.3. Hyvä näinpäin!
Sieltä suuntasin terveyskeskukseen hakemaan toisen kortisonipiikin polveeni. Samalla kuulin tuloksen niistä viime käynnin yhteydessä otetuista röntgenkuvista. Tulos oli vasemman polven kokemuksella arvattavissa; oikeassakin on nivelrikko ja se on lisääntynyt 4 vuoden takaisesta kuvasta. Toivottavasti piikit auttavat yhtä hyvin kuin vasempaan polveen 4 vuotta sitten.
Tk:sta suuntasin Kultsille kahville, missä istuskelin sen aikaa, että tuli viesti lasien valmistumisesta klo 13.40. Eli valmistuivat niin kuin olivat luvanneet. Ei kun hakemaan laseja.
Sain jopa kotelot molempiin laseihin kaupanpäälliseksi sekä puhdistusaineen :) Nyt sitten opettelen moniteholaseihin. Toistaiseksi vaikuttaa ihan hyvältä eli ei tunnu omituiselta.
Vähän nämä normilasit tuntuvat löysiltä eli täytyy käydä kiristyttämässä sankoja hieman, kun lähden seuraavan kerran liikenteeseen.

Tällaiset lasit minulle nyt tuli.
Täytyyhän sitä pokissa olla vähän bling-blingiä, vai mitä ;D

Kai sitä täytyy siirtyä taas kutimen viereen.

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille tasapuolisesti.

5 kommenttia:

 1. Onpa upeat silmälasit,kyllä niihin moniteholaseihin nopesti tuttuu.

  VastaaPoista
 2. kiitos :)
  Tuntuu kuin olisin jo tottunut. Nämä tuntuvat tosi hyviltä laseilta

  VastaaPoista
 3. Onnea uusille laseille! Eron entiseen huomaa vasta kun on uudet lasit nenällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Juu, paljon terävämpi maailmasta tuli ja tekstitkin alkoivat näkyä paremmin ;)

   Poista
 4. I am sad for your loss, but I am happy you got your new glasses. They look awesome!

  VastaaPoista

Kiitos, kun kävit. Jätähän viestiä käynnistäsi ;)