torstai 20. helmikuuta 2014

Meinaa kiukuttaa kaikki asiat - ilmeisesti liikaa stressaavia asioita mielessä, joita koko ajan ajattelee ja tuskailee niiden kanssa. Sellainenkin pieni asia, että en saa näkymään tuossa sivupalkissa lukijat -kohdan kuvia, ärsyttää niin paljon, että tulee itku ja tekee mieleni heittää tietokone parvekkeelta alas. Muutenkin pinna ylikireällä, niin tuo on kuin piste i:n päällä. Argh!

Kaiken huippu on se, että pesukone oikuttelee. Pesin eilen koneellisen pyykkiä ja totesin pesun jälkeen, että vaatteet valuvat vettä vaikka ei pitäisi. Tyhjensin konetta sen verran, että näin rummun pohjalla olevan ainakin litran vettä. Ei olisi pitänyt olla. Avasin nukkasihdin ja se oli ihan puhdas. Siinä kohtaa soitin Kultsille apua -soiton ja sain ohjeeksi laittaa lyhyen ohjelman ja katsoa, miltä sen jälkeen näyttää. Laitoin käsinpesuohjelman, minkä jälkeen rumpu oli taas kuiva. Pakko oli kokeilla uudestaan eli pesin toisen koneellisen pyykkiä normaali ohjelmalla. Sama homma - rumpu lainehti. Ei kun käsinpesuohjelma perään, jotta saatiin rummusta vedet pois. Sehän tästä puuttuukin, että pesukone hajoaa keskelle tätä konkurssia.
Eikö olisi riittänyt se, että muutenkin yritän keksiä miten muuttua rahaksi. Täytyisi keksiä jotain myytävää, joilla saisi kerättyä hieman rahaa laskuihin.

Päivällä juoksin asioilla, minkä jälkeen menin käymään Kultsilla kahvilla. Katsoin 1.erän Suomi - Venäjä -matsista siellä, mutta suuntasin erätauolla ääntäkin nopeammin kotiin.
Ilta menikin sitten kisojen ja kutimen kanssa.

Ai niin, yhdeksäs UWAtyö valmis. Kyseessä Rovan Fine Art sock -langasta kudotut sukat.

 
Mielestäni tosi mukava lanka kutoa. ( lue: tahtoo lisää tuota lankaa!! )

Nyt puikoilla on sukat Violet Greenin Supersock -langasta tulevat sukat. Ne sukat eivät kuulu UWAan, valitettavasti. No, ei minulla puutu kuin 3 UWAa enää ja aikaa on vappuaattoon eli eiköhän ne valmistu.

Ystävättäreni poikkesi hätpikaa päiväkahvilla. Aina yhtä mukava, kun hän käy.
Nyt täytyy mennä laittamaan apetta. Mukavaa torstaita kaikille!

3 kommenttia:

 1. Kauniin väriset sukat olet taasen neulonut,kyllä noi harmit jo saisi loppua sulta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos. Juu olen samaa mieltä, että saisi vastoinkäymiset jo loppua. Ei tarvitsisi olla jatkuvia onnenpotkujakaan, mutta olisi edes normaalia..

   Poista
 2. Nice socks again. The ice hockey match is good knitting company.

  VastaaPoista

Kiitos, kun kävit. Jätähän viestiä käynnistäsi ;)