keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Tässä on ollut taas matalapainetta liikkeellä - synkkiä ajatuksia on riittänyt. Puikotkaan eivät ole tahtoneet pysyä käsissä. Eilen sain pakotettua itseni sen verran kutimen viereen, että sain ensimmäisen omista sukistani valmiiksi. Valmistumista hidastaa se, että kudon samaan aikaan niitä Sauna -sukkia. On tässä kahden sukkaparin yhtäaikaisessa kutomisessa se hyväpuoli, että saa melkein peräjälkeen kaksi UWAa valmiiksi ;)

Tänäänkin ystävättäreni tuli töiden jälkeen käymään kahvilla. Se oli ihana katkaisu tähän synkistelyyn. Toinen ihana asia, mikä tänään tapahtui, oli se, kun posti toi minulle Cesilialta aivan ihanan ylläripaketin. Tuo leipä on niin hyvää!! Ja Lovikka -tumput ovat suosimaani keltaista :) Miljoonat kiitokset, Cesilia!!!! Kelpaa lähteä tallustelemaan ulos.
En ymmärrä, mitä olen tehnyt, että minulla on tuollaisia ihmisiä ympärilläni.


Tänään on pakko saada kudottua. Pakko! Pakko! Pakko! Mikään ei valmistu, kun vain katselen ja ihmettelen, miksi puikot eivät osaa kutoa itsekseen ilman minun apuani... Ehkä ne jonain päivänä oppivat. Kun saan nuo kahdet keskeneräiset sukat valmiiksi, puuttuu enää kaksi UWA -työtä; yhdet sukat ja yksi huivi. Palaisin halusta tehdä uudesta Novitan kevät 2013 lehdestä huivin (malli 37), mutta mistä rahat siihen.. Kävin kyllä katsomassa Klubikaupassakin, mutta siellä ei ollut sitä mintun väristä Säde -lankaa. Onneksi...Muuten olisi ollut todella lähellä tilauksen tekeminen. Kyseessä siis tämä:

 
Ihan pakko tehdä tuo huivi!!! Se on ihan minunnäköiseni ;)
 
Ei taida kutomisesta tulla tänäänkään mitään; tuntuu, että vajoan entistä syvemmälle aatoksiini. Ei hyvä. :( Katsotaan, mitä huominen tuo tullessaan vai tuoko mitään..

1 kommentti:

  1. Oleppa vain hyvä paketista kiva kuulla että pidit lapasista,kyllä ne sukat valmistuu siten aikanaan kun taasen jaksat neuloskella,tuo huivi on tosi kaunis muakin kiinostaisi tehdä se mutta nyt en kerkeä viellä tekemään oli pakko laittee lehti hyllyyn enkä ota sitä sieltä viellä vähään aikaan esille.

    VastaaPoista

Kiitos, kun kävit. Jätähän viestiä käynnistäsi ;)