tiistai 26. helmikuuta 2013

Olisin aamulla nukkunut ties kuinka pitkään, mutta ilmeisesti ne ystävättäreni sukat painoivat sen verran mielessä, että nousin kutomaan niitä. Nyt ne ovat valmiit. Lankana on Regian Extra twist merino ja kuvasta huolimatta, ne ovat tummansiniset.  Pääasia, että ne ovat nyt valmiit.

 
Ajattelin, että kutaisen hänelle vielä toisetkin tummansiniset sukat ja teen siinä sivussa sitä viimeistä UWAa eli kolmiohuivia Novitan uudesta lehdestä ( malli 37)

Muuten tänään on kohtalainen päivä...Kai... Ajatuksia pyörii hirveästi päässä, enkä tahdo saada niitä hallintaan.
Kultsia olen ajatellut pari päivää tosi paljon ja pakko myöntää, että on ajoittain ihan hirvittävä ikävä häntä. Pääasia tässä tilanteessa on, että olemme edelleen tosi hyviä ystäviä (uskallan sanoa näin) ja hän on edelleen osa elämääni.

Jospa sitä menisi laittamaan seuraavat ystävättäreni sukat alulle ennen kuin hän tulee iltapäiväkahville.
Mukavaa päivää kaikille lukijoilleni!

2 kommenttia:

 1. Sukkia täälläkin kun kerran sielläkin :) Mulla on tosin lankana joku HjerteGarnin lanka joka on mun mieleeni liian pehmeää...
  Kyllä sitä aina silloin tällöin tulee se ikävän tunne, sehän on selvää. Mutta aikaa myöden se tulee harvemmin. Ja on tosi ihanaa että olette kultsun kanssa ystäviä; ystävyys on iso asia tässä maailmassa.
  Oikein mukavaa loppuviikkoa ja tekstitellään viikonloppuna :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa! Sain tartutettua sukkamanian ;D
   mukavaa loppuviikkoa sinullekin ja tekstitellään :)

   Poista

Kiitos, kun kävit. Jätähän viestiä käynnistäsi ;)