lauantai 2. helmikuuta 2013

Jotenkin tämä blogin päivittäminen on jäänyt taka-alalle. Lieneekö syy siinä, että viikko on ollut aika vaihteleva. Mielialat ovat menneet laidasta laitaan ja toisaalta olen ollut, ihan rehellisesti sanoen, saamaton.
Kutominenkin on ollut vaihtelevaa; välillä puikot ovat heiluneet kauheaa vauhtia, mutta välillä niitä ei ole saanut millään liikkeelle, vaikka kuinka olisi halunnut kutoa.

Sain kuitenkin seitsemännen UWAtyön valmiiksi viikolla. Kyseessä oli koon 38 sukat TeeTee Pallaksesta. Varren mitta on 25cm ja lankaa meni 100g.
Nyt on puikoilla unisukat siitä Ruskovillan silkki - baby camel -langasta. Ihanan pehmeä lanka jo vyyhdillä, mutta jos mahdollista, niin vielä pehmeämpää kudottuna. Siitä yllätyin, miten kevyet sukat em. langasta tulee. Tuntuu, ettei yksi sukka paina juuri mitään. Saan kohta ensimmäisen sukan valmiiksi - ajattelin sitten leikilläni punnita, kuinka paljon se painaa.
Kun saan nuo em. sukat valmiiksi, on Uwassa jäljellä kolmet pitsisukat ja yksi huivi. Sanoisin, että hyvällä mallilla tuo tempaus.

Viikolla varmistui se työkokeilupaikka eli kaikkiin avoimiin kysymyksiin saatiin vastaus :) Ensi viikolla menen tekemään sopparin :) :) On taas yksi huoli vähemmän - ainakin siihen asti, kunnes alan jännittää sinne menoa. :D Mutta ette uskokaan, kuinka iloinen olen siitä, että pääsen sinne käsityökeskukseen työkokeiluun!
Mutta miten mä pystyn olemaan ostamatta siellä lankaa??!!!?? Siellä oli ja on kaikkea ihanaa myynnissä...

Vaikka viikko onkin ollut vaihteleva ja on ollut huonoja päiviä, olen iloinen ja onnellinen siitä, etteivät ystäväni ole jättäneet minua yksin, vaan ovat pitäneet yhteyttä. Ystävillä on suuri merkitys ainakin minulle. Mikä tärkeintä, ystäväni ovat sellaisia, ettei minun pakosti tarvitse skarpata, vaan voin olla juuri sellainen kuin sillä hetkellä olen. Se kai on pohjimmiltaan se ystävyyden merkki.
Kiitos kaikille, jotka kestätte minua - niin livenä kuin puhelimen välityksellä puheluiden tai tekstareiden merkeissä. Olette tärkeitä ja rakkaita <3

8 kommenttia:

 1. Hei,
  Onnea työkokeiluun pääsystä se on hienoa saat muuta ajateltavaa kun se lähtee käyntiin,hienot sukat on taas valmistunut ja hienosti on tuo UWA;kin sulla edistynyt. Hyvää päivän jatkoa sulle ja neulomis intoa,,,,,

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi!
   Innolla odotan sitä työkokeilua. Ainakin paikka on mieleinen ;D

   Mukavaa päivän jatkoa sinullekin ja antoisaa tikuttelua

   Poista
 2. Hauskalta kuulostaa työkokeilu,mikäs sen parempi paikka neulojalle =) Kivasti UWA edennyt sinulla =)Viime vuonna osallistuin, mutta tänä vuonna en innostunut. Tauon jälkeen taas joku kerta mukaan =)

  VastaaPoista
 3. Löysin vihdoin blogiisi! :) Tulipa kauniit sukat tuosta Pallaksesta! Minulle tuollainen harjoittelu olisi varmaan melko haastava ettei kaikkia ihanuuksia ostaisi sieltä kotiin:) Laitoin sinulle muuten äsken sähköpostia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Pahaa pelkään, että työpäivän jälkeen tulen kotiin lankakerän tai kahden tai...muutaman kanssa. En ajatellut tuota puolta ennen kuin nyt... Oho :o
   Mut lankaahan ei ole koskaan liikaa...eihän..

   Poista
 4. Sinä Muruseni oot kaikesta huolimatta valoisa ja lämmin tyttö, ihania sukkia oot kyllä kutonut miun suosikit on numero 6, mukavaa vaihtelua työharjoittelu välillä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maara! Tuo lämmitti.. todella paljon.

   Poista

Kiitos, kun kävit. Jätähän viestiä käynnistäsi ;)