torstai 7. helmikuuta 2013

Että mä olen helposti yllytettävissä... Olen siis yllytyshullu. Tässä tapauksessa "yllytys" oli vain sitä, että luin Bemun blogista Knit Pron Karbonaz-puikoista. No, pakkohan minunkin oli sitten tilata sellaisia kokeeksi. Tilasin 2,5 ja 3mm 15cm sukkapuikot sekä ystävättärelleni pyöröpuikot ystävänpäivälahjaksi. Puikot tulivat eilen ja ei kun omat sukat alulle, vaikka UWA on kesken, pelkästään sen takia, että pääsin kokeilemaan uusia puikkojani.
Pakko sanoa, että niistä taisi tulla uudet lempparipuikkoni - ainakin ensivaikutelma on hyvä. Tästä taas seuraa se, että niitä on pakko saada lisää. Ajatus on melkein, että haluan niitä lisää tyyliin hetimulletännejamieluummineilen :D


Tänään on taas vaihtelevantuntuinen päivä; mieliala seilaa laidasta laitaan ja välillä tulee itku. Kuluttavaa tällainen.
Aamusella sain pakotettua itseni lähtemään kauppaan, vaikka kovan työn takana se lähteminen oli. No, jos huomenna mököttäisi koko päivän neljän seinän sisällä tekemättä mitään...tai ainakaan en tee muuta kuin kudon.

2 kommenttia:

  1. Kaunis kiitos sukista. Ne saapuivat jo pari päivää sitten, muttei ole ennättänyt kiittämään. Tosi siistiä neuletta ja niin tiivistä. Vähän kiinnostaisi itselle hankkia tuollaiset puikkouutuudet.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä. Toivottavasti lämmittävät tassujasi :)

      Poista

Kiitos, kun kävit. Jätähän viestiä käynnistäsi ;)