tiistai 3. kesäkuuta 2014

Uusi päivä ja uudet kujeet

Päivä valkeni pilvisenä eikä lämmintäkään ole kuin reilut 15 astetta. Saisi se vähän lämpimämpää olla, vaikken helteistä tykkääkään.

Sain eilen laitettua Neulomoon kotia etsivät langat myyntiin. Olen kahden vaiheilla, laitanko ne myös tänne. Se miksi epäröin sitä, on se, että vuosia sitten ystäväni myi lankojaan blogissa ja siitä nousi hirvittävä haloo. Joku urputti, että pitäisi maksaa verot myynneistä, vaikka hän vain karsi omia lankojaan. Joka tapauksessa Neulomosta löytyy sekä vahvempia sukkalankoja, ohuita sukkalankoja ( niitä tulee lisääkin, kun vain saan aikaiseksi katsoa), alpakkaa ja merino-silkkiä. Langanmyynti johtuu vain ja ainoastaan siitä, että pitää muuttua rahaksi...Laskuja odottamassa. Mikäli jotakuta kiinnostaa, niin rohkeasti meiliä osoitteeseen muruliini70@gmail.com

Eilen aloitin kahdet sukat - toiset ovat, yllätys yllätys, ystävättärelleni. Täytyyhän sitä pitää lähipiiri sukissa ;) Toiset ovat ihan perussukat, mutta toiset ovat pitsisukat. Ihanan helppo mallikerta niissä pitsisukissa.

Pitäisi keksiä taas jotain ruokaakin. Tuntuu, etten enää yksinkertaisesti keksi, mitä ruokia on olemassa. Jotenkin  olen jumiutunut toistamaan tiettyjä ruokia. Oikeastaan mieleni tekisi tillilihaa tai kanaviillokkia... Äiti teki ihan sairaan hyvää tillilihakastiketta - itse en ole vielä koskaan tehnyt sitä. No, netin ihmeellisestä maailmasta löytyy varmaan ohje siihen, kuten myös kanaviillokkiin.

Tänään on jotenkin saamaton olo (taas).En saa tartuttua oikein mihinkään, saati että jaksaisin kauan tehdä samaa asiaa. Keskittymisvaikeuksia ( aikuisiän ADHD? ;D ) Eniten stressaa se, että pitäisi katsella niitä ohuempia sukkalankoja myyntiin... Ei vain enää oikein raaskisi luopua mistään.. Varsinkin, kun saaduilla rahoilla ei voi ostaa uusia ihanuuksia vaan ne menevät laskuihin. Tämä on niin syvältä.
Pitäisiköhän ottaa pieni, luova tauko (=tirsat) ja sitten yrittää uudestaan?

Mukavaa tiistaita kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kävit. Jätähän viestiä käynnistäsi ;)