torstai 5. kesäkuuta 2014

Huhhuh!

Vilkaisin tuossa Forecan sääkarttaa ja kauhistuin - lupaavat tänne +29C. Ei kiva, ei ollenkaan kiva. Tietää taas tuskaista päivää. Hienoa seistä tuossa hellan vieressä laittamassa ruokaa, kun muutenkin on sulamispisteessä.

Otin illalla itseäni niskasta kiinni ja istutin ne 6 petuniaa. Ihan kauniit, vaikken saanut kuin noita vaaleanpunaisia. ( muun väriset olivat aika eläneen näköisiä) Pääasia, että edes jotkut kesäkukat sain parvekkeelle.


Onnistuin ilmeisesti tappamaan laatikossa talvehtimassa olleen humalan, mutta ystävättäreni lupasi minulle uusia, jos talvehtimaan jääneet eivät lähde. ( en alkanut kastella riittävän ajoissa nyt keväällä) Viime vuonna noissa väleissä oli humalaa ja ne tekivät tosi upeat noista laatikoista.

Tänään yritän tehdä ensimmäisen kerran sitä tillilihaa. Saas nähdä miten likan käy. Se onkin ainoa, mitä aion tehdä kutomisen lisäksi tänään.

Fiilikset ovat olleet viime aikoina suht hyvät. Mitä nyt stressaan raha-asioista ja nukun huonosti, mutta muuten ok olo. Huonon kauden jälkeen osaan nauttia pienistä, iloisita tai edes suht tavallisesti menevistä asioista. Jotain olen siis oppinut. Toki väliin mahtuu päiviä, jolloin kaikki tuntuu olevan sitä itseään, mutta niitä on onneksi ollut viime aikoina aina vain vähemmän.

Nyt tämä menee keittämään lisää kahvia ja nauttii sen parvekkeella, kun siellä vielä voi olla.
Aurinkoista päivää kaikille, rakkaat lukijani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kävit. Jätähän viestiä käynnistäsi ;)