sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

Nyt on juhlat juhlittu ja täytyy sanoa, että oli hyvät juhlat. Tarjottavia oli sen seitsemää sorttia ja toinen toistaan herkullisempia...Etenkin se meksikolaistyylinen voileipäkakku. Kaduttaa, etten ahnehtinut sitä lisää vaan tyydyin pieneen palaan. Jälkeenpäin kuulin, että jääkaapissa oli toinenkin sellainen. Jos sen olisin tiennyt, olisin ottanut lisää.
Toinen, mikä teki juhlista hyvät ja mukavat oli se, että näin myös serkkuni veljet, joita en ollutkaan nähnyt vuosiin. Kävi ilmi, että toisen kaveri on muuttanut tänne ja kaikenlisäksi samalle tielle kuin missä minä asun. Sanoinkin hänelle, että nyt ei ole sitten mitään syytä olla poikkeamatta meillä, kun tulee käymään kaverillaan ;) Oli myös mukava nähdä serkkujeni äiti, jonka olen nähnyt muutama vuosi sitten. Yhtään hän ei ollut vanhentunut edelliskerrasta, vaikka hän on jo 80v.

Juhlakalu itse oli niin kauniina ja silmät loistavana. Ymmärtäähän sen, se on iso saavutus, kun saa lakin ja vielä hyvillä arvosanoilla. Tuntuu vain niin hullulta - vastahan hän oli pieni tyttövauva ja nyt jo pääsee ylioppilaaksi. ( Ja minähän en tietenkään ole vanhentunut yhtään tänä aikana)

Sää ei kyllä suosinut juhlia - vähän väliä satoi vettä enemmän tai vähemmän. Sitä en tiedä, oliko täällä satanut ollenkaan koko päivänä, koska tiet ym olivat ihan kuivia kotiutuessa.

Illalla olin ihan sippi, mutta pakko oli muutama kerros kutoa. Luulin, että jaksan kutoa ystävättäreni sukat valmiiksi, mutta väsy iski. Niinpä sukat valmistuivat tänään. Lankana on Zeldan wild'n free superwash bfl 80% ja nylon 20%. Väri Bermudan kolmio.


Ja ei kun seuraavat sukat puikoille.

Olen ilahtuneena huomannut, että olette innokkaasti käyneet kommentoimassa postausta "osallistunko KyJyyn vai en".  Kyselyhän on voimassa 15.6. asti eli siihen asti voi edelleen äänestää. Kysely löytyy täältä .
Tällä hetkellä tilanne on sellainen, että 7 puolesta ja 2 vastaan. Puolestapuhujat ovat kyllä laittaneet ehdoksi, etten stressaa siitä. Se tekeekin asian kimurantiksi, sillä tuppaan stressaamaan siitä, vaikka kuinka yrittäisin asennoitua, ettei pakko ole saada kaikkia valmiiksi ja sen voi jättää kesken, jos aloitetut työt lakkaavat innostamasta. Ja voihan olla, ettei KyJyä tule tai minulta menee kyseisen ryhmän aloitusketju hutiksi Neulomossa... Kaikki on mahdollista.

Kun eilinen meni juhliessa, on tänään paluu arkeen. Laitoin äsken pesukoneen päälle ja pitäisi pestä vielä toinen koneellinenkin. Onneksi kone tekee suurimman työn ja minun täytyy laittaa vain pyykit kuivamaan.

Jep! Olisikohan tämä tässä tällä kertaa.
Rentouttavaa sunnuntaita!


2 kommenttia:

Kiitos, kun kävit. Jätähän viestiä käynnistäsi ;)