keskiviikko 4. kesäkuuta 2014

On se, juuri mutisin siitä, että on sateista ja viileää, niin nyt mutisen, kun on liian kuuma. Varjossa on vielä siedettävää, mutta kun aurinko tuosta alkaa paistaa parvekkeelle, on sinne ihan turha mennä. Koskaan ei ole hyvä ;)

Käväisin tuossa aamupäivällä ystävättärelläni kahvilla. Kerran näinkin päin. Olisin varmaan viipynyt hieman kauemmin, mutta koska olin käynyt ruokakaupassa, ei voinut viipyä pitkään. Olisi varmaan osa ostoksista kävellyt kotona sisälle omatoimisesti.

Nyt pitäisi siirtyä kutomaan taas sukkaa. Ei sen puoleen,. tuo on oikein kiva ja helppo pitsisukan malli. Ohje on Novita kesä 2008 -lehdestä.(kuvassa vaaleanpunaiset sukat Nallesta) Lankana minulla on turkoosi Nalle.

Iltapäivällä otin itseäni niskasta kiinni ja kävin ostamassa petuniantaimet parvekkeelle. Oli pienen työn takana löytää - kävin kolmessa paikassa ennen kuin löysin. Nuokin ovat sitä isompaa mallia, vaikka olisin halunnut niitä pienempiä. No, pääasia että saan parvekkeelle kesäkukat. Vielä kun löytyisi puhtia istuttaa ne illalla.

Yritin laittaa lankoja Faceen myyntiin, mutta tuntuu olevan sellaista salatiedettä, että poistin samantien. Vaikka kuinka laitoin tiedot kuvan kohdalle, olivat ne hävinneet, kun julkaisin kuvan. Ja sitten ne kaiken lisäksi olivat moneen kertaan siellä. Ei kiva. Parempi vaan käyttää tuttuja väyliä, kuten Neulomo ja Huutonetti. Ei vanha koira opi enää uusia temppuja. ( tiedä sitten, haluaako oppiakaan)
Joskus myöhemmin. Että osasi olla haastavaa laittaa niitä lankoja sinne faceen. Onneksi oli ystävällisiä ihmisiä, jotka avittivat. :)

Se täytyy kyllä sanoa, että enää en laita sinne mitään myyntiin. Liian sekavaa ja vingutaan, että hinnat ja postarit näkyviin, vaikka ne jo ovat olleet näkyvissä. Annan olla pari päivää, mutta taidan sitten poistaa ne sieltä. Ei ole minun juttuni.

Tällaiset mutinat tänään ja seuraavalla kerralla jotain muuta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kävit. Jätähän viestiä käynnistäsi ;)