sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Raikkaat säät sen kuin jatkuvat. Aamulla, kun heräsin klo 9 maissa, oli ulkona -21. Hyrrrrrrr!! Onneksi sisällä tarkenee ja varmistaakseni sen, leivoin karjalanpiirakoita. Uuni huusi +275 asteessa kolme tuntia eli sisällä kyllä tarkenee erinomaisesti. Ulkonakin on lämmennyt - enää ei ole kuin  -15C.
Vieläkään ei osunut yksiin taikinan ja puuron määrä; tällä kertaa puuro loppui kesken. Koskakohan osaan tehdä taikinan ja puuron yksi yhteen.... ?

 
Pakkohan noita oli maistaa ja kyllä niistä ihan syötäviä tuli ;)

Eilinen ilta meni kutoessa. Oli kyllä ihana rauhoittua kutomaan, kun oli koko päivän riehunut muuten. Sain ystävättäreni synttärisukkien ensimmäisen sukan valmiiksi. Nyt vaan hieman pelottaa, onko se varsi sopiva, ( ovat polvisukat ) Hän on tulossa kohta käymään ja ei kai muu auta kuin ottaa härkää sarvista ja pyytää häntä sovittamaan. Jos se ei käy, niin sitten vedetään langasta eli puretaan sukka ja aloitetaan alusta.

Sukista puheenollen; nyt voin laittaa niiden lähettämieni sukkavaihtosukkien kuvan, koska sukat ovat menneet perille. Lankana on Malabrigo sock ja malli on oma. Nämä ovat myös UWA 2014 -työ.Tänään aion keskittyä kutomaan. Illalla teen vielä koeversion täytetystä patongista, jotta se onnistuu varmasti, kun tätini tulee.  Varma on aina varmaa.

Oli pakko tulla vielä kertomaan, että ystävättäreni sovitti ensimmäistä sukkaansa. Se on sopiva. Huh, mikä helpotus. Nyt vielä toinen sukka, niin hänen synttärilahjansa on valmis. Kyseessä siis Lainelaita -sukat. Tältä se ensimmäinen valmis sukka näyttää
Lankana Novita Nalle.Sukka näyttää olevan hieman kiemuralla jalassa... En huomannut kuvatessani.

2 kommenttia:

 1. Oi mitä herkkuja olet leiponut ja aivan ihania sukkia olet neulonut.
  Mä leivoin pe marjapiirakan ja piimäkakun kenenkähän ohjeilla >>>>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)

   Vai olet sä tykästynyt niihin ohjeisiin. Mukava kuulla :)

   Poista

Kiitos, kun kävit. Jätähän viestiä käynnistäsi ;)