lauantai 18. tammikuuta 2014

Aikuisiän ADHD?

En tiedä, minkä kohtauksen sain heti aamulla. Saatuani aamukahvin juotua, päätin tehdä makkarakeiton valmiiksi. Keiton valmistuttua aloin riehua keittiössä muuten eli siivosin hellan,tasot,tiskialtaat ja kaikki mahdolliset koneet. Hella nyt oli hieman siivoamisen tarpeessa, mutta muuten ei olisi ollut pakottavaa tarvetta perinpohjaiseen siivoamiseen. Saatuani keittiön kuntoon, kaivoin imurin ja kiersin kodin ulkoiluttaen imuria. Nyt arvon, pesenkö ensin vessan vai lattiat. Todennäköisesti päädyn vessan pesuun, koska sitten saa lattioita pestessä pestyä myös vessanlattian samaan syssyyn. En oikeastaan ikinä saa näin pahaa kohtausta, vaan teen yhden asian päivässä, kun jaksaminen on mitä on. Tuntuu vaikealta ajatella, että ne aktivoivat lääkkeet jätettiin pois; ihan samanlaista pakkopakkopakko -tekemistä kuin niiden lääkkeidenkin aikana.

Illalla pitäisi keittää riisipuuro, koska olen päättänyt huomenna tehdä taas karjalanpiirakoita. Nyt olen viisaampi ja teen heti kolminkertaisen annoksen taikinaa, jotta menee tasan puuron kanssa. Maanantaina olen päättänyt leipoa litran pullataikinan. Ja kaikki siltä varalta, että tätini tulee käymään ;)  ( Tervetuloa, Gum)
Ruoka on vielä hakusessa, mitä hänelle tarjoan - mahdollisesti sitä hyvää kanajuttua, johon tulee hunajamarinoituja broilersuikaleita, herkkusieniä,sipulia ja maustamatonta sulatejuustoa - lisänä makarooni tai riisi.

Bongasin eilen Neulomosta ihanat Kettu -lapaset . Tänä aamuna sitten metsästin tuota ohjetta ja löysinkin. Jossain kohtaa täytyy kyllä hankkia tuo ohje ja opetella kirjoneule. (löysin parista nettikaupasta tuota muistuttavan ohjeen, mutta sitä puhuteltiin Susi -ohjeena. Kettu olisi parempi ;D )

Vaikka kuinka olen siivonnut, en ole vieläkään löytänyt taannoin hukkaamiani 3mm 15cm Karbonz -puikkojani. Tyhjä paketti on pöydällä, mutta puikkoja ei ole missään. Eikä kukaan sukansaajakaan ole tunnustanut, että mukana olisi ollut puikot. Sanokaa mitä sanotte, mutta nuo puikot ovat kadonneet maailmasta. Ei ole muuta selitystä. ;)

Kai se täytyy mennä jatkamaan, että pääsen joskus taas kutomaan.
Aurinkoista pakkaspäivää kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kävit. Jätähän viestiä käynnistäsi ;)