torstai 2. tammikuuta 2014

Hyvää Uutta Vuotta 2014 !

Siinä se tulikin. Ajattelin kunnostautua ja kirjoittaa tänä vuonna säännöllisemmin kuin viime vuonna.
Lisäksi ajattelin aloittaa vuoden selvimällä tänään ohjeeni ja lajitella ne siten, että löytää helpommin kuin tähän asti sen, mitä tarvii. Ei niin, etteikö siinä ole hirveä rumba, kun menee paksuja monistenippuja läpi, mutta kun sen kerran tekee niin ollaan jo voiton puolella. Tietty homman toimimiseksi täytyy olla tunnollinen ja tulostettuaan uuden ohjeen, laittaa sen heti siihen kohtaan, mihin se kuuluu.

Eilen sain viimeiset UWAt aloitettua. Päätin aloittaa kaikki 12 työtä heti ja sitten vain keskittyä tekemään niitä valmiiksi. Ensimmäisenä on tekeillä sukat Malabrigo Sockista, jotka menevät Neulomon sukkavaihtoon. Malliksi otin omakehittelemäni pitsisukan.

Vihreässä Vyyhdissä on aivan ihanaa ohutta, sitruunankeltaista sukkalankaa. Minulla on sitä kerä, mutta mieli halajaa saada sitä lisää. Se on niin minun lemppariväriäni!
Tällaisia puhuu ihminen, joka meni mukaan Novitan Neulomon lankasupistelijoihin täksi vuodeksi. Ei vaikuta hyvältä, kun nyt jo haaveilee uudesta langasta... Heh!

Ystävättäreni poikkesi aamupäivällä kahvilla. Tosi mukavia nämä meidän kahvihetkemme :)

Sain aika hyvin ohjeet järjestykseen. Enää olisi yksi kansiollinen ja noin 10cm pino irtopaperiohjeita menemättä läpi. Taidan siirtää sen huomiseen ja istua sohvalle kutomaan.

Ystävättäreni pitää huolta siitä, ettei ensi joulu pääse yllättämään. Sain häneltä sähköpostia...


Huomaavaista, eikö totta. Vai yrittääköhän hän lietsoa jo joulupaniikkia mulle.... ;D

Nyt siirryn saunapuhtaana kutomaan ja hetken kuluttua nauttimaan saunakahvia.
Mukavaa iltaa kaikille!

1 kommentti:

 1. Hyvää alkanutta vuotta sinullekin muru!

  Wau, oletpa sinä ollut ahkera UWA-töiden aloituksessa :), ei onnistuisi minulta moinen tahti.
  Minun pitäisi tehdä pikimmiten vastaava järjestäminen käsityöohjeissani ja -lehdissäni. Kaikki ovat syksyisen muuton jäljiltä sikin sokin, vaikkakin lipastojen kätköissä katseilta piilossa. Mutta kun ei löydä mitä kulloinkin tarvitsee...

  Novitan lankavaraston supisteluissa tulee edes pidettyä hiukan kirjaa kotiutuneista uusista ja valmiiksi tuotoksiksi muuntuneista langoista. Yritän olla itselleni tiukka ja lasken siellä myös paljonko käytän rahaa lankoihin.

  Hauska tuo 51 viikkoa jouluun - hih, eipä ainakaan pääse joulun tulo yllättämään.

  VastaaPoista

Kiitos, kun kävit. Jätähän viestiä käynnistäsi ;)