maanantai 15. huhtikuuta 2013

Viikonloppu vaihteli hyväntuulisuudesta itkuun. Oli taas tosi pahoja aallonpohjia, jolloin tuntui, että tämä on tässä. Jotenkin vain jaksaminen oli kortilla.
Onneksi ystävättäreni ja Kultsi kävivät, niin fiilikset hieman muuttuivat parempaan suuntaan - ainakin hetkellisesti. Jostain syystä on taas syvällä sisällä paha olla.

Kutoakin yritin viikonloppuna, välillä onnistui välillä ei. Sain kuitenkin ne tumput TeeTee Pallaksesta valmiiksi ja ensimmäisen serkkuni tytön Sauna -sukista.

 
 
Enemmänkin olisi "pitänyt" kutoa, mutta tällä kertaa tällainen viikonloppu. Olen niin hullu, että asetan itselleni melkein utopistiset tavoitteet sen suhteen, minkä verran pitää ehtiä kutoa ja saada valmista. Näin ollen pettymys on aika iso, kun en pääsekään tavoitteeseen. Tällä menossa hukkaan kutomisen ilon.
 
Viikonloppuna laitoin myös lankavarastostani lankaa myyntiin niiden laskujen takia. Onneksi - jos näin nyt voi sanoa - osa menikin. Helpottaa hieman tilannetta. Sydän kyllä vuosi verta, kun kuvailin niitä myyntiin...
 
Kultsi on tulossa käymään tänään kahvilla ennen töihin menoa :) Sen jälkeen minun pitäisi käydä ystävättärelläni kahvilla. Kerran näinkin päin ;) Tekee varmaan ihan hyvää minulle lähteä pois täältä tuttujen ja turvallisten seinien sisältä, vaikka aina se lähteminen on  yhtä vaikeaa. Mieluiten pysyisin kotona "turvassa".
 
Ei tässä kai muuta tällä kertaa.
Voikaa hyvin!
 
Täytyi tulla vielä hehkuttamaan, että tein kevyen imuroinnin ;) Jo oli aikakin laittaa villakoirakenneli kuriin :D Vielä kun saisi pestyä lattiat....
 
Nyt menen vihdoin kutomaan - jos saisi niitä Sauna -sukkia edes vähän eteenpäin.
 
 
 


5 kommenttia:

 1. Kauniit lapaset kultsille olet tehnyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tuossa on hänen valitsemansa langat jo odottamassa toisia tumppuja :) Ihanaa, kun hän edelleen haluaa mun tekemiä sukkia, tumppuja ym...

   Poista
 2. Voi miten hienot lapaset =) Mukavaa että lähdet välillä vuorostasi käymään kahvilla =)

  VastaaPoista
 3. Kiitos :) On se vaihtelu varmaan hyväksi korvien välillekin ;)

  VastaaPoista

Kiitos, kun kävit. Jätähän viestiä käynnistäsi ;)