perjantai 26. huhtikuuta 2013

Niin se "lomaviikko" oli ja meni. kävin parina päivänä siellä työkokeilupaikassa kutomassa ja kahvittelemassa. On se, etten osannut pysyä sieltä pois.

Tänään pidimme ystävättäreni kanssa käsityöpiiriä 3 tuntia ja molempien työtkin etenivät kiitettävästi. Itse sain ne tätini Sauna-sukat valmiiksi ja laitettua pingotukseen. Muutenkin oli kiva puhua samalla niitä näitä hänen kanssaan. Ystävättäreni lähdettyä laitoin ruuan ja nyt olen kahden vaiheilla - mennäkö ottamaan tirsat vai istua kutomaan. Hmmm... Vaikea valita ;D Taidan kallistua tirsojen kannalle...

Nyt on ongelma seuraavan käsityön kanssa; alkaako kutoa sitä dominopeittoa vai perussukkaa. Entä jos sittenkin aloittaisin jotkut pitsisukat? Tai ehkä sittenkin afrikankukkapeitto alulle...? Liikaa valintoja. Tuntuu, että teen tällä vaihtoehtomäärällä vain itselleni stressin.
Siitä tulikin mieleeni - ei kenelläkään sattuisi olemaan ylimääräisiä langanjämiä (mielellään villalankaa) puikoille / koukulle 3-3,5mm. Mielelläni antaisin niille kodin.. Käyttöä olisi noiden peittojen tekemisessä eli väreillä eikä kerien koolla ole väliä. Jos nurkistasi löytyy ylimääräisiä, laita meiliä muruliini70@gmail.com tai jätä viestiä kommentteihin.

Tänäänkin olen ollut tosi väsynyt. Tiedä sitten, onko kyseessä kevätväsymys vai mikä. Tuntuu, etteivät silmät pysy millään auki. Muutenkin olen taas vajonnut syvälle ajatuksiini ystävättäreni lähdettyä. On ikävä vanhempiani ja Kultsia, ja toisaalta taas mietityttää, mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Onneksi sain kuitenkin kriittisimmät laskut hoidettua, joten siinä mielessä se paniikki siirtyi taas hieman eteenpäin.

Nyt menen tirsailemaan, että jaksan taas illalla kutoa.
Mukavaa viikonloppua!

Ps. Oli pakko tulla kertomaan, etten suinkaan mennyt tirsailemaan vaan menin yläkertaan kaverille kahville. Jos nyt saisi puikot käteen...

2 kommenttia:

  1. Joskus on ihanaa juoda liikaa kahvia, kutoa ja höpöttää ystävien kanssa =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sä sen sanoit :D Osuit niin asian ytimeen :D :D

      Poista

Kiitos, kun kävit. Jätähän viestiä käynnistäsi ;)