tiistai 2. huhtikuuta 2013

Eka päivä takana

Nyt on ensimmäinen työkokeilupäivä takana. Ensimmäiset pari tuntia meni vähän ihmetellessä, mutta sitten sain tehtäväkseni kutoa valmiille tumpulle parin. Sitä oli aloitettu, mutta katsoin parhaimmaksi purkaa aloituksen ja aloittaa kokonaan alusta. Sen parissa  menee ainakin huominen ja varmaan torstaistakin osa, vaikka tekisin pelkästään sitä. Työaika on näin aluksi kolmena päivänä viikossa 4h päivässä. Pikkuhiljaa olisi tarkoitus nostaa tuntimäärää siten, että kokeilun loppupuolella olisin viitenä päivänä 6h päivässä. Tietenkin se riippuu jaksamisestani.
Työntekijöitä siellä on  3+ minä. Ihanan pieni paikka :)

Kotona keitin ensimmäiseksi ison kupin kahvia. Oli työpaikallakin kahvis, mutta oli niin säälittävän pieni kuppi ettei ole tosikaan. Pitäisiköhän viedä oma saavi sinne? ;D
Muutenkin rauhoituin pitemmän aikaa kotona ja odotin, että hirveä tärinäni lakkaa.
Nyt voisi alkaa suunnitella taas kutimen pariin siirtymistä..

Kiitos muuten kaikille, jotka olette tsempanneet ja rohkaisseet minua tämän työkokeilun alkamisen suhteen. Kaikki on tullut enemmän kuin tarpeeseen :) Lämmin kiitos koko sydämestäni!

Ulkona on aurinkoinen, kaunis päivä. Uskomatonta kyllä, auringossa tuntuu jopa lämpimältä. Vielä kun nuo lumet sulaisivat, niin kaikki olisi hyvin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kävit. Jätähän viestiä käynnistäsi ;)