tiistai 25. joulukuuta 2012

Kello tulee 10 ja aamukahvi on juotuna. Nautiskelin aamulla eli soin itselleni ylellisyyden ja nukuin pitkään :) Hyvähän se oli nyt nukkua, kun sain ne Antti -sukat eilen illalla valmiiksi :) Lankana niissä oli Novita Nalle vaalea farkku sekä TeeTee Pallas vaaleanharmaa.
Nyt tulee se mutta... Olen tehnyt kirjoneuleita niin vähän, että mokasin tuon salmiakkiruudutuksen sillä, etten jättänyt langanjuoksutuksia takana riittävän löysäksi :( Yritin siten, että kiinnitin kuljetettavan langan 4-5 silmukan välein, mutta siitä huolimatta tuli liian kireää. Tämä on varmaan niitä asioita, minkä oppii vain tekemällä. Siihen asti katselen vain kadehtien muiden tekemiä kirjoneulesukkia ja -lapasia.
Tällaiset niistä sukista tuli:


Sormet syyhyää aloittaa niitä UWA -töitä, mutta vielä pitää malttaa mielensä. Täytynee jatkaa omien sukkien tekoa tässä kohtaa... Muuten tulen hulluksi. En vain osaa olla kutomatta mitään.
UWAan olen jo suunnitellut mitä teen, mutta täytyisi katsoa vielä langat ja ohjeet valmiiksi. Tai no, osaan on jo langat valmiina, mutta ohje puuttuu. Ajattelin kutoa erilaisia pitsisukkia  sekä miesten sukkia valmiiksi jo ensi joulua varten... tai jos edes muutaman parin saisi joulua varten valmiiksi..Epäilen vahvasti, että osa miesten sukista lähtee kävelemään meiltä valmistuttuaan ;D

Säästä voisi sanoa, että on -18 astetta pakkasta, mutta poutaa. Kieltämättä on ihan mukavaa, kun on lumisateeton päivä.

Huomasin juuri, että tuo päivityksen aikaa näyttävä kello näyttää ihan mitä sattuu.
Jos joku osaa neuvoa, miten sen saa laitettua oikeaan aikaan, otetaan apua ilolla vastaan ... :)

Iltapäivällä Kultsi käväisi kahvilla, minkä jälkeen mä lähdin käymään Jaanalla. Oli se kiva nähdä joulukuusikin näin jouluna :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kävit. Jätähän viestiä käynnistäsi ;)