maanantai 24. joulukuuta 2012

Hauskaa Joulua!

Näin sitä on selvitty aattoiltaan. Maha on liiankin täynnä jouluherkkuja. Ei ihminen ole oppinut mitään aikaisemmilta vuosilta vaan toisti ylensyömisen tänäkin jouluna.
Kultsi tuli aamulla tekemänsä riisipuuron kanssa joulukäynnille. Puuron jälkeen avattiin toistemme lahjat ja juotiin kahvia. Sain Kultsilta ylenpalttisesti lahjoja, mutta oli hänellekin aika monta pehmeää pakettia.
Niin kuin olen ennenkin sanonut, on hänelle ihana tehdä sukkia ym,koska hän arvostaa niitä oikeasti.
Tässä ne toissapäivänä valmistuneet sukat Kultsille. Lankana Austermann Step.


Ne punamustat tumput, mitkä tein tässä ennen joulua, olivat myös Kultsille. Hän oli ottanut punamustan piponsa mukaan eli tumput pääsivät heti täydentämään asukokonaisuutta. :)

Syömisen lomassa olen kutonut sitä sukkaparia, jonka piti valmistua joululahjaksi, mutta joka sitten jäi kesken ajan loppumisen takia. Eiköhän ne tässä pyhinä tule tikuteltua valmiiksi ;)

Se täytyy sanoa, että mun ystäväni ja sukulaiseni ovat liioitelleet jälleen kerran lahjusten kanssa. Mä sain ihania lahjoja ja paljon... Oikein nolottaa omat tylsät pakettini mitä annoin.
Siitä huolimatta aion aloittaa joululahjojen neulomisen, kunhan saan nuo sukat tehtyä. Muut saavat tyytyä siihen, että multa saa tylsiä neulejoululahjoja..

Toisaalta on ollut haikea fiilis. Jotenkin on hirveä ikävä äitiä... Kai se kuuluu asiaan, koska se oli joulun aikaa, kun äiti kuoli. Vaikka siitä onkin jo 6 vuotta, tuntuu toisaalta, että se oli ihan just. Aika on mielenkiintoinen käsite..

Nyt maha lienee laskenut sen verran, että voisi kuvitella juovansa kahvia..
Rauhallista Joulunaikaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kävit. Jätähän viestiä käynnistäsi ;)