keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Hyrrrrrr! Ulkona oli aamusella, kun lähdin liikkeelle -17 pakkasta. Että se osasi tuntua hyytävän kylmältä. Miten sitä tarkeneekaan kireämmillä pakkasilla... ? Saattaahan niihin pakkasiin tietysti tottua talven mittaan.

Kävin ostamassa pari joululahjasuklaarasiaa, minkä jälkeen suuntasin ystävälleni kahville. Kotiuduttuani sieltä olen vain suunnitellut, mitä pitäisi tehdä. Alkuun ajattelin leipovani tänään ne puuttuvat kaksi piimäkakkua, mutta taidan jättää ne huomiseen ja keskittyä tänään kutomiseen.
Varmuuden vuoksi ostin kaksi sitruunaakin, jos leipomisvimma iskee niin pahana, että päätän tehdä myös sitruunakakkuja. Kun nuo edellämainitut kakut on tehty, puuttuu enää joulutortut, mitkä tehdään sitten lähempänä joulua.

Tuntuu, ettei meillä sisälly lämpö vuokraan. Joka huoneessa on hippahappa +20 ja ikkunoiden tiivisteet vuotaa.Harva se aamu keittiössä on just ja just +19 lämmintä. On se, että sisälläkin saa palella. Varmaan kohta täytyy laittaa kämmetkäätkin käteen, että saa näpit lämpöisiksi. Kai se pitäisi leipoa enemmän, niin saisi uunilla lämmitettyä - mutta maksaa nyt sen takia isompia sähkölaskuja, kun kuitenkin lämmön pitäisi kuulua vuokraan. Tästä talosta on jo soiteltu ja kyselty lämpöjen perään, mutta eipä ole aiheuttanut kummoisempia toimenpiteitä.
Ja sitten kehtaavat nostaa vuokraa vedoten kunnossapito- ja käyttökustannusten nousuun. Pihan aurauskin on tyyliin, että traktori ajaa pari kertaa pihan läpi ja se on siinä. Hauska verrata saman kadun osaketalojen ja vuokratalojen kunnossapidon laatueroja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kävit. Jätähän viestiä käynnistäsi ;)