maanantai 3. joulukuuta 2012

En tiedä, mikä ihme kohtaus mulla on menossa... Leivoin tänään kolme piimäkakkua lisää. Vielä tarvitsisi tehdä kaksi. Lisäksi käytin kohtauksen hyväkseni ja tein piparitaikinan. Olen perinteestä hieman myöhässä, sillä mummun kanssa oli tapana leipoa joulupiparit 1.adventiksi. Toisaalta - päivä pari sinne tänne ;)
Loppuviikosta tai sitten ensi viikolla olisi tarkoitus leipoa sitruunakakut, joita tulee, onneksi, vain kolme. Tuntuu, että 7-8 piimäkakun tekemisen jälkeen kakunleipomiskiintiö voi olla aika lähellä täyttymistä..

Eilen sain yhdet joululahjasukat valmiiksi. Lankana näissä on OnLine supersocke silk ja koko on 39.

 
 
Jouduin järkyttymään eilen. Olin paketoinut serkkuni pojalle (15 vee ) villasukat kokoa 42/43. Mainitsin asiasta serkulleni, joka totesi, etteivät ne mahdu pojalle, jonka jalan koko on 45!!! Onhan se toisaalta ymmärrettävää, että pitkän pojan täytyy kasvaa myös maata pitkin pysyäkseen paremmin pystyssä :D Ei kun paketti auki ja isommat sukat puikoille.
Huolestuttaa vaan, miten ehdin tehdä kaikki.. Saisi nyt edes Kultsin Huhuu -pipoihin silmät ja tehtyä ne tumput. Sanokaa mun sanoneen, että tässä tulee vielä kiire..
 
Säästä voisi sanoa sen verran, että on ihana, aurinkoinen talvipäivä. Pakkasta on tuollaiset -17 astetta, auringonpaistaessa mittariin hieman lämpimämpää. Kyllä valkoinen lumimaisema on kaunis.
 
Olisinkohan ansainnut kupin kahvia ennen kuin menen jatkamaan kutomista... Pikainen päätös: olen.
Aurinkoista päivää kaikille!

2 kommenttia:

  1. Olet kahvisi ansainnut, upeat värit noissa sukissa! Ja kunnon tsemppi sukkauusintaan, onneksi aikaa on vielä kolmisen viikkoa.

    VastaaPoista
  2. Ihanan väriset sukat,olet näköjään ruvennut oikein kakku- mestariksi.

    VastaaPoista

Kiitos, kun kävit. Jätähän viestiä käynnistäsi ;)