sunnuntai 3. tammikuuta 2016

HYVÄÄ JA ONNELLISTA VUOTTA 2016 !

Niin ne päivät vääjäämättä menevät osittain ihan huomaamatta, mutta toisinaan taas ovat niin pitkiä.

Joulusta ja jouluvalmisteluista selvittiin ja sukuloimassa käyntikin oli mukava, vaikka koville se reissu ottaakin. Matkaan menee reilu 1,5h / suunta ja Koskissa on 5 paikkaa missä pitää käydä. Saa oikeasti kellottaa sen reisssun ja siltikin kotiutuminen menee lähemmäs puoltayötä
Jälleen oli sovittu, ettei mitään paketteja, korkeintaan jotain itsetehtyä. ( Mähän en ehtinyt tehdä muuta kuin tilata Pirkkikseltä lahjakortteja annettavaksi. Lahjakortilla saa... Yllätys yllätys...Sukat. Saaja saa kyllä toivoa millaiset haluaa. Toistaiseksi vain yksi on ilmoittanut mitä haluaa. Hänelle tärkeintä on se, että ovat violetit /lilat.

Jouluksi tuli taas leivottua roppakaupalla kakkuja ja kaikki meni. Tai no, saattaa minulla olla pakastimessa vielä sitruunakakunpuolikas. Kiva se vaan on, että ihmiset tykkäävät Mammun perinne kakuista. Mammu arvatenkin paukuttelee henkseleitä pilvenreunalla, kun näkee mitä kirjoitan ;)
Ensi jouluksi pitää taas leipoa muutama kakku - äkkiä laskien 17 kpl. No, onpahan tekemistä.

Olin ilmeisesti ollut hyvin kiltti, kun sain monen monituista pakettia. Rakkaimmat ovat miesystävän tekemä puikkolaatikko (johon mahtui vain 20cm sukkapuikot. Toinen laatikko 15cm:lle on jo tilattu) Se oli taidokkaasti tehty vielä vanhan näköiseksi ja hopealla piirretty vanhanajan krumeluureja siihen. Päälle on vielä kirjoitettu "Minkan Puikot". Että se on magee <3 Toinen lahja, mikä saatiin miesystävän kanssa lahjaksi. oli taikinakone. Se tuli rakkaalta ystävältämme, mutta jotenkin se tuntuu niin kauhean isolta ja kalliilta lahjalta. Etenkin, kun hän sai allaolevat sukat ja sukkalahjakortin. Nolottaa, vaikka hän kuinka on sanonut, ettei ole mitään noloilemista,Lisäksi sain tädiltäni / kummitädiltäni kaksi hänen tekemäänsä huivia. Etenkin se toinen lämmitti pikkuriikkisen enemmän kuin toinen, sillä olin katsellut lehdestä ja päättänyt tehdä sen jossain kohtaa itselleni. Ilmeisesti mainitsin sen ääneen, kun Joulupukki toi sellaisen. Laitan kuvan, kun saan pingotettua siihen vähän leveyttä. Se oli suunniteltu juttu, koska mulla on paremmat paikat pingottaa.
Toinen häneltä saamani huivi oli käsivarsi tekniikalla tehty tuubihuivi. Enpähän palele, kun näyttää nämä pakkaset kiristyvän. Katsoin klo 3 mittaria ja lukema oli -14,4C. Hyi, miten kylmä.

Kätyri -pipot alkavat olla isompikin hitti. Tuntuu, että teen niitä koko ajan. No, nyt buumi helpotti, kun sain nuo allaolevat 3 pipoa valmiiksi. Nuo kaksi päätyivät joululahjaksi. En sitten tiedä, minkä verran aiheuttivat hilpeyttä...


 Tämä alimmainen, korvaläpällinen version tein  miesystävän kaverille, joka antoi sen kummipojalleen, joka on ihan mieletön 3 vee Minions -fani. Täytyyhän hänellekin pipo tehdä. Saas nähdä tuleeko pipo takaisin korvallisten siirtämistä varten. Olin kyllä fiksu kiinnittäessäni ne ompelemalla eli ne saa ratkottua pois ja siirrettyä. Hankalaa mallata niitä kohdalleen, kun ei ollut päätä käytettävissä.

Muuten tämä alkuvuosi on osittain syvältä. Toissayönä nukuin 1,5h ja tänä yönä en nukkunut sen enempää. En käsitä, miksen saa nukuttua. Jos satun nukahtamaan, ampaisen viimeistään kahden tunnin päästä ylös eikä väsytä enää. Ei voi syyttää päikkäreitäkään, koska en ole niitä ottanut. En vain tiedä, kauanko kroppa kestää näin vähillä unilla. Tämä on niin syvältä.

On tässä valvomisessa se hyvä puoli, että tulee kudottua... periaatteessa. Nytkin olen istunut 2 tuntia koneella kirjoittamassa tänne ja surffaamassa käsityöblogeja. Täytyy ryhdistäytyä ja mennä kutomaan, Olisi tarkoitus saada sukka siihen malliin, että ystäväni tulee sovittamaan sitä. Se on menossa hänelle synttärilahjaksi, mutta iski uskonpuute, käykö se vai vaihdanko mallin lennossa. Jännitys tiivistyy. Nyt menen keittämään toisen aamukahvin ja sitten puikot heilumaan.

Mukavaa päivää kaikille ja Onnea Vuodelle 2016!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kävit. Jätähän viestiä käynnistäsi ;)