keskiviikko 7. tammikuuta 2015

Hyvää alkanutta vuotta !

Jos on vuosi alkanut sään puolesta vaihtelevissa merkeissä, niin sama pätee myös mielialaan. Välillä meinaa olla ihan ok päiviä, mutta välillä taas en haluaisi nousta sängystä. Etenkin ruuan laittaminen tökkii tosi lujaa. Ilman kaveriani en varmaan edes laittaisi ruokaa, vaan tyytyisin eineksiin - jos edes niihinkään. Tuntuu kaikki inhottavan.

Lankoja pitäisi taas laittaa myyntiin. En enää haluaisi myydä mitään, vaan kutoa langoistani, mutta pakko mikä pakko. Tämä on niin syvältä. No, ei kai tässä auta muu kuin ottaa itseään niskasta kiinni ja alkaa mennä taas lankoja läpi :(

Muutama sukkapari on valmistunut eli JAVA (jouluaatosta vappuaattoon ) etenee hitaasti mutta varmasti.
Ylimmäiset ovat 7 veikkaa ja koko on siro 45, keskimmäiset ovat Onlinen lankaa, samoin alimmaiset.
Kaikki ovat jo korvamerkittyjä eli lähtevät maailmalle.
Nyt on puikoilla yhdet pitsisukat, jotka ovat aiheuttaneet minulle harmaita hiuksia. Olen purkanut alin varmaan 6 kertaa ja vasta nyt tuntuu, että onnistuu. Kopkop.. Tietty nyt kun sanoin näin, homma alkaa taas pissiä. Pitäisi saada ne sukat valmiiksi 14. päivään mennessä.

Säästä voisin sanoa sen verran, että kaksi edeltävää päivää olivat tosi kylmiä. Eilen pakkanen kävi -19 asteessa, mutta nyt ei ole kuin -3C ja sataa lunta. Jos sää jatkuu tällaisena, lähtee kaverini yöllä lumitöihin.  Voisin tietty hyödyntää tilanteen ja kutoa koko yön ;)

Ei ole totta - sain kuin sanikin laitettua lankoja myyntiin. Enemmän olisi pitänyt laittaa, mutta kun en raaskisi. Nyt jo sydän vuotaa verta. On tuo lankojen kanssa näprääminen niin aikaa vievää, että en ole koko päivänä ehtinyt kutoa. Tuo lankaprojekti vei  heittämällä 5 tuntia. Kuten sanottu, enemmänkin pitäisi karsia, mutta.... En pysty edes ajattelemaan moista.

 Loppuillan pyhitän kutomiselle eli mukavaa illan jatkoa kaikille tasapuolisesti.

2 kommenttia:

  1. Voi sentään, piristystä ja halituksia lähetän täältä:) Onnen säteitä myös tälle uudelle vuodelle.

    VastaaPoista
  2. Kauniita sukkia olet taas ahertanut. Hyvää alkanutta vuotta.

    VastaaPoista

Kiitos, kun kävit. Jätähän viestiä käynnistäsi ;)