maanantai 29. joulukuuta 2014

Niin se tämäkin vuosi lähenee loppuaan. Mietin tuossa, mitä tästä vuodesta on jäänyt käteen ja totesin, ettei oikeastaan mitään mainittavaa. Tai no, näin pitkästä pitkästä aikaa entisen koulukaverini lukiosta sekä yhden nettitutun, jonka kanssa ei ole aiemmin nähty. Lisäksi sain täällä uuden tuttavan ystävättäreni kautta.

Käsitöitä on kertynyt jonkin verran eli
sukat 39
Kauluri 2
matto 3
Säärystimet 3
huivit 3
pipot 4
virkattu kori 1
                yhteensä siis 55 työtä ja lankaa meni reilut 14 kiloa. Ihan ok saavutus, vaikka olenkin viime aikoina ollut vähän laiska käsitöiden kanssa.

Ja nyt kun päästiin käsitöihin, voin laittaa niistä joululahjasukistakin kuvat. Ekan kuvan sukat menivät ystävättärelleni ja seuraava ex-Kultsille. Ystävättäreni sukat ovat Wollbuttin lankaa ja ex-kultsin Zeldan värjäämään kashmir-villa-nylon -lankaa.Nämä sukat tein hanilleni eli Niina Laitisen "Armaat" Kuvio ei valitettavasti erotu kunnolla. Oli tosi kiva  malli kutoa ja tuli näyttävät sukat.' Lankana Sandnes alpakkasukkalanka.


 
Lisäksi olen saanut valmiiksi kahdelle ystävälleni sukat. Kaikkihan me tiedämme, ettei suutarin lapsilla ole kenkiä eli miten siis sukankutojalla voisi olla sukkia omaan jalkaan. Ystäväni mies saa terran värisestä 7 veikasta tehdyt "Armaat" ja ystäväni ihan perussukat. Varmaan kudon heille vielä toiset sukat ennen kuin laitan paketin matkaan. Nuo perussukat ehtivät sopivasti JAVAn ( jouluaatosta vappuaattoon) aloitukseen :) Jeee! Saattoi olla tyhmä idea lähteä JAVAan - kerään vain turhaan stressiä, kun KyJykin jäi kahta työtä vaille valmiiksi. Laitan kuvat sukista, kunhan saan ne kuvattua.

Muuten ei ole mitään ihmeellistä ilmassa. Päivät menevät hetki kerrallaan - välillä parempi fiilis ja välillä huonompi. Tänään on taas huonompi päivä eli olen ollut peiton alla piilossa pahaa maailmaa. Huomenna pitäisi käydä kaupassa, mikä vaatii oman asennoitumisensa. Olen mökkiintynyt sen verran, että kodin ulkopuolelle lähteminen vaatii oman suunnittelunsa. Ulkolämpötilan puolesta tämä on ollut hyvä päivä pysyä kotona. Pakkanen paukkuu - 22 asteessa. Ensi yönä pitäisi lauhtua niin paljon, että huomenna iltapäivällä olisi nollan tietämissä. Epäilen suuresti.

Nyt taitaa käsityö huudella tuolta sohvalta eli mukavaa alkanutta viikkoa ja vuoden viimeisiä päiviä!

4 kommenttia:

 1. Reilut 14 kiloa lankaa tuntuu kyllä aikamoiselta määrältä. Siinä on kyllä kudottu kerä poikineen.

  Hyvän näköisiä sukkia olet nytkin tehnyt. Mukavaa Uutta Vuotta =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On siinä jokunen kerä mennyt läpi käsien :)

   Hyvää uutta vuotta sinullekin!

   Poista
 2. Kyllä sinä olet ihan hurjan määrän neulonut:) minä en uskala edes kuiskata minkä verran minä olen lankaa saanut kulumaan, hys! Mutta tulin toivottelemaan mitä parhainta uutta vuotta sinulle!

  VastaaPoista
 3. Onhan sitä jonkin verran kulunut :)
  Älä huoli,vaikket ole kutonut paljon - sä olet sen sijaan värjännyt ihanuuksia vaikka kuinka paljon.

  Hyvää uutta vuotta sinullekin!

  VastaaPoista

Kiitos, kun kävit. Jätähän viestiä käynnistäsi ;)