maanantai 6. lokakuuta 2014

Saatan sittenkin selättää taudin...

..ainakin nyt vaikuttaa siltä. Kurkku on ajoittain vielä kipeä, mutta uskoisin, että voiton puolella ollaan. Soitin äsken sen nieluviljelyn tuloksia ja kävi ilmi, että minulla on streptokokki B, johon sain penisilliini kuurin, kun nuo lauantaina saamani antibiootit eivät tehoa kurkkuun. Perhana tätä rahanmenoa, mutta pakko sitä on saada itsensä terveeksi. Pakko myöntää, että olo on ollut sellainen, että olen pysynyt aika hyvin sängyssä parantelemassa päänsärkyä.

Olen monta päivää ollut tekemässä niitä kaalikääryleitä, mutta vielä niitä ei ole jääkaappiin ilmestynyt, vaikka 2 kaalia ja se riisi-jauhelihamössö ovat sulassa sovussa siellä. On se nyt kumma, etteivät ne ymmärrä, mitä niiltä odotetaan.
Jos huomenna vihdoin saisin aikaan ne kääryleet.

Kudin ei ole kauheasti edistynyt :( Saan aina välillä muutaman kerroksen tehtyä, mutta sitten homma tökkää. Asiaa ei helpota tietoisuus siitä, että jouluun on 79 päivää ja lahjat 96%:sti tekemättä. Taitaa olla niin, että tänä vuonna annetaan lahjaksi lämmintä kättä ja hyvää joulumieltä. En yksinkertaisesti jaksa stressata joululahjoista. Hitsi, tässähän tulee oikein mieleeni, kuinka vuosi sitten vannoin, että ensi vuonna ei tule joulupaniikkia. Hahahahahahaa! :D Kaikkea sitä ihminen tulee laskeneeksi suustaan / tässä tapauksessa sormistaan. Mutta minäpä koetan olla stressaamatta tänä vuonna. Tärkeintä on tehdä muutama piimäkakku, pari sitruunakakkua ja paaaaaljon pipareita. Yksi satsi leivotaan varmaan pipareita Kultsin kanssa ja yksi satsi sitten muuten.
Niin ja imelletty perunalaatikko täytyy myös tehdä. Jos inspiraatiota riittää, voisi tehdä vielä kaneliässiä. No, Se nähdään sitten joulun alla.

1 kommentti:

  1. Tuo on tervehtymisen merkki kun suunittelet "joulua"vointeja sinulle.

    VastaaPoista

Kiitos, kun kävit. Jätähän viestiä käynnistäsi ;)