keskiviikko 29. lokakuuta 2014

Ei tämä matalapaine helpota, vaikka mitä tekisi. En yksinkertaisesti saa tartuttua mihinkään, vaikka yritys on aina välillä kova.Tai sanotaan näin, että kaikki tuiki pakolliset saan tehtyä, kun kovasti yritän, mutta muuten en saa mitään aikaan.
Ilmeisesti pitäisi vaipua talviuneen ja palata asiaan vaikka joulun jälkeen.
Ex-Kultsin poistuminen kuviosta ystävänä jätti tosi ison aukon; kuitenkin tekstailtiin paljon ja soiteltiin. Tiedän kyllä, että siinä kuviossa oli itsekkyyttä puoleltani, mutta silti...

Onneksi tänä vuonna on sovittu sukulaisten kanssa, ettei pidetä mitään lahja hömpötystä, kun kenelläkään ei ole ylimääräistä valuuttaa. Minulle se sopii erittäin hyvin. Minulla oli tarkoitus tehdä koko joukolle sukkia ym. mutta en saanut vuoden aikana valmiiksi kuin yhdet sukat ja yhden pipon, jotka menevät joululahjoiksi. Muita kudelmia kyllä valmistui.

Tänään olen ottanut ties kuinka monet tirsat, kun en mitään ole saanut tehtyä. Pakko olis tarttua puikkoihin...

Ulkona on sateista ja hirvittävä tuuli. Kuvaa olotilaani aika hyvin.

Posti toi ihanan yllätyksen ystävältäni: kuivattuja suppilovahveroita iso pussillinen.Tuhannet kiitokset tätäkin kautta. Suunnittelin, että täytyy tehdä joku päívä sienikastiketta. Tänään väänsin jauhelihakeiton, jota syödään ainakin kaksi päivää - toivottavasti kolme.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kävit. Jätähän viestiä käynnistäsi ;)