keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Tervehdys kaikille!

Olin aamulla puuhakas ja tein, ystävättäreni toivomaa, makaroonisalaattia. Hän kustansi aineet kahteen salaattiin eli sain itsellenikin salaattia :) Kiitos <3

Melkein välittömästi, kun olin saanut salaatin tehtyä, tuli Kultsilta viesti, jossa hän kyseli keitänkö kahvit. Totta kai ! Niinpä hän tuli käymään pikaisesti kahvilla. Samalla oli puhetta, että leipoisin huomenna uuden puolukkamurupiirakan, kun edellinen on jo syöty. Ei sen puoleen, syöty on myös mun mustikkapiirakkani. Näillä näkymin huomenna on siis leipomispäivä. Mutta äkkiä ne piirakat meni - sunnuntaina leivoin molemmat ja eilen on kummaltakin loppunut. Oho :o

Nyt tuntuu siltä, että puuhakkuus on ohi tältä päivältä, vaikka vielä pitäisi löytää puhtia tehdä ruokaa. Ajattelin tehdä lihaperunasoselaatikon, joka kestää taas muutaman päivän.
Seuraava, mitä aion tehdä on se, että menen kutomaan ja yritän taistella uupumusta,väsymystä ja tympiintymistä vastaan.

Suunnitelma muuttui. Posti kävi ja toi mulle ihanan paketin <3<3<3 Kuoresta paljastui kettusukat (pitkävartiset ) sekä kettutumput. Ihan ensimmäiseksi olin huuli pyöreänä ja ihmettelin, että mitä ihmettä. Lisäksi mukana oli kortti, jossa oli teksti: "Tärkeintä elämässä on:  ystävät,ystävät ja ystävät.." Takana olleesta tekstistä sain lisää piristystä tähän päivään.
Olen aivan mykistynyt. Jos teksti poukkoilee nyt pahasti, yrittäkää ymmärtää. Miten maailmassa voi olla noin ihania ihmisiä?!?!
Tuhannet kiitokset nimettömälle ystävälleni (jonka arvasin olleen alkuunpanijana tähän) sekä PäiviH , joka on toteutuksen takana. Hän on varsinainen taituri puikkojen kanssa, suorastaa sanoisin häntä neulontamestariksi (*kumartaa eikun niiaa syvään*) Kiitos, kun kiireittesi keskellä ehdit ja viitsit kutoa nämä. Tämä lämmitti todella paljon ja tuli tunne, ettei maailma sittenkään ole ihan kurja paikka olla.
Kuoren sisältö todellakin toi piristystä elämääni; nyt minulla on aikuisiän elämäni ensimmäiset pitkävartiset sukat <3 Ja että vielä samaan sarjaan Ketunpää -tumput. Toivottavasti pakkaset jatkuvat vielä pitkään!
Ketunpäät ovat niin lähellä sydäntäni, samoin ketut. (jotkut varmaankin tietävät miksi etenkin nuo ketunpäät... ;D )

Sanat eivät riitä kiittämään teitä kahta, jotka olette tämän yllätyksen takana. Alkuyllätyksen jälkeen tuli sitten liikutuksen itku, joka on jo rauhoittunut. Nyt tunnen taas olevani täynnä energiaa.

(kuvassa toinen sukka näyttää leveämmältä ja onkin - sitä on sovitettu.  Sitten älysin ottaa kuvan setistä, mutta nyt on molemmat sukat jalassa.) KIITOS KIITOS KIITOS KIITOS!!!

4 kommenttia:

  1. Waude! Olet saanut hienot "Ketunpää"-sukat ja -lapaset.Kyllä noilla kannattaa mennä ulos komeilemaan ei siellä päin taida kellään olla samanlaisia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luulen ettei ole :) Arvaa vain, olenko polleaa teputtaessani noilla sukilla ja tumput käsissä ;D

      Poista

Kiitos, kun kävit. Jätähän viestiä käynnistäsi ;)