keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Ei suju, ei

Nyt ei suju! Eilen, kun kudoin sitä kovanonnen huivia, mun 7mm Knittareiden irtopää muuttui todellakin irtopääksi. Puikon puuosa irtosi siitä metalliosasta. No, siinä kohtaa ajattelin rauhallisesti, että otanpa 8mm irtopään sen seiskan tilalle ja teen huivin sillälailla loppuun.
Tänään, kun tuossa tikuttelin huivia, eilinen toisti itseään ja myös toisesta 7mm irtopäästä irtosi se puuosa metalliosasta. Nyt ei enää naurattanut ja muutenkin oli huumorintaju kateissa.


Olen kuullut, että näin voi käydä, mutta omalle kohdalle osui vasta nyt, vaikka olen käyttänyt knittareita jo jokusen vuoden. Kuten sanottu, ei enää naurattanut.
Muutenkin tuo huivi on ollut melkoinen vastarannan kiiski; ekaksi loppuu lanka kesken ja nyt nämä puikot. Huivi ei ole vielä valmis eli ehtii tapahtua vielä muutakin... Toivottavasti ei kuitenkaan.
Kultsilla on sopivaa liimaa ja hän lupasi korjata puikkoni, mutta tähän hätään ne eivät kerkiä. Murrrrr!!!

Muutenkin tänään tuntuu kaikki menevän poskelleen tai ainakin saa tehtyä vaikeimman kautta. No, ehkä näitäkin päiviä tarvitaan, jotta osaa arvostaa niitä päiviä, jolloin asiat sujuvat paremmin.

Ystävättäreni pitäisi poiketa kahvilla tänään, joten eiköhän se viimeistään paranna päivää. Olen aiemminkin ihmetellyt, miten pärjäisin ilman ystäviäni ja ihmettelen taas. Yhteinen kiitos teille kaikille ja kiitos, että olette olemassa.
Kiitos myös teille, jotka käytte lukemassa blogiani, vaikka välillä teksti onkin aika masentavaa.

8 kommenttia:

 1. Mulle on käynyt tuollain pari kertaa puikkojen kanssa eikun liimaa väliin ja jatkaa neulomista.
  Eiköhän se huivi sieltä valmistu jossain vaiheessa.
  Neulomisen iloa sulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta kun ei malttaisi odottaa liiman kuivumista.. Hirveä hinku saada tuo viimeinen uwa pois käsistä ;)

   Poista
 2. Voihan kehveli:) minkä tekivät. Puikoista puheen ollen, onnistuin tänään saamaan himotuksen Dyak Craftin puikkoihin, mutta ovat kalliit ja jonotusaika 6kk-12kk. Mitkäs ne sellaiset luksuspuikot oikein ovat;)? Taitavat jäädä haaveeksi, luulen ma;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis hä? Puikkojen jonotusaika 6-12kk??!!! Niiden täytyy olla todelliset DeLuxe puikot. Taitavat jäädä haaveeksi täälläkin - lottovoittoon asti ;D
   Täytyy googlettaa nuo heti ja mennä mulkoilemaan... :b

   Poista
 3. Mun Knitpro puikko sanoi myös yhteistyösopimuksensa irti. Puikko vain katkesi kesken silmukoiden kutomisen. Hieman otti päähän.  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on syvältä, kun tulee noita työtapaturmia.. Ja kun ajattelee, etteivät Knittarit kuitenkaan ole ihan halvimmasta päästä olevia puikkoja...
   Tuollaiset harmittaa!

   Poista
 4. Ei ole kivaa, kun puikot sanoutuvat irti kesken työn! Mulle kävi kerran niin, mutta ne ei olleet KP:t, vaan tavalliset, harmaapintaiset metallipuikot.

  VastaaPoista

Kiitos, kun kävit. Jätähän viestiä käynnistäsi ;)