sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

En olisi uskonut, että sen perjantaisen olotilan jälkeen olisi ollut puhtia leipoa seuraavana päivänä pullaa, mutta niin vain tein reippaana tyttönä litran pullataikinan. Pitkästä aikaa leivoin myös korvapuusteja - sen kyllä huomasi. En saanut rullattua riittävän tiukalle sitä taikinaa, joten korvapuustit olivat enimmäkseen "kieli poskella" eli eivät olleet symmetrisiä. Toisaalta, mitä ulkonäöstä näin kotioloissa, kun maistuivat oikealta.

Leipomisen jälkeen olin aivan veto pois ja mietin hyvinkin vakavasti päikkäreitä. Ne jäivät kuitenkin ottamatta, kun tuli sellainen tunne, että pakko päästä kutomaan. Sainkin heiluteltua puikkoja siihen tahtiin, että ystävättäreni sukat valmistuivat :)

Nyt olisi tarkoitus aloittaa se viimeinen UWA eli Novitan uudesta lehdestä se malli 37 ( kolmiohuivi ). Sen valmistuttua olisin sitten saavuttanut tavoitteeni ja selvinnyt UWAn kunnialla loppuun.
Telkan katselua varten mulla on odottamassa lukematon määrä aloitettuja sukkia (joululahjoja), joita on hyvä aivottomasti kutoa.

Pitäisiköhän laittaa kuva niistä ystävättäreni sukista ennen kuin unohdan. Lankana niissä on CWC California Salida ja lankaa meni 72g.


Onneksi tänään ei tarvitse laittaa ruokaa, vaan aiemmin tehtyä nakkikeittoa on edelleen. Saan keskittyä vain kutomiseen :D

2 kommenttia:

Kiitos, kun kävit. Jätähän viestiä käynnistäsi ;)