maanantai 5. marraskuuta 2012

Tämä on taas ollut päivä, jolloin en taida saada mitään aikaan :(
Huivista puuttuisi enää puolet hapsuista,mutta kun ei huvita tehdä sitä loppuun... Mieluummin aloittaisi jotain uutta.
KyJyn suhteen taidan  nostaa kädet pystyyn. Kaksi isoa huivia pitäisi vielä tehdä, se vessapaperirullateline ja yhdet sukat. Ja sitten vielä se pipotempauskin on kesken - ne 11 pipoa ovat edelleen tekemättä. Taidan nostaa senkin suhteen kädet ylös.
Ei vain tunnu kivalta antaa periksi,mutta kun ei ole inspistä niin sitä ei ole. Tai sitten yritän tehdä sen mitä teen ja pidän sitten ensi vuonna vaikka oman UFOt valmiiksi -tempauksen.

Joululahjojakin pitäisi alkaa miettiä.Totesin joulun olevan jo liian lähellä. Tulee pienen budjetin joululahjat,mutta eikös se ole niin,että tärkeintä on muistaminen. Todennäköisesti lähi-ihmiset "joutuvat" tyytymään jälleen kerran villasukkiin, tumppuihin yms.,joita on jo valmiina. Eräs nimeltämainitsematon kyllä saa muutakin ;)

Huomenna mulla on yksi pakollinen meno, joka stressaa ihan hirveästi jo nyt. Epäilen,että tulee lyhyt yö,kun mietin ja tuskailen sitä huomista.
Nyt tarvitsisi jotain iloista ja piristävää...

Mielikin on maassa :( Ihan mitättömän pienet asiat ärsyttävät suunnattoman paljon. Mä en haluaisi olla tässä mielentilassa,mutta en saa olotilaani muuttumaan napin painalluksella,vaikka kuinka haluaisinkin.

Kävin taas surffailemassa lankakaupoissa ja täyttelemässä ostoskoreja. Mulla on niin hirveä vimma ja polte saada uutta lankaa. Olen pääsääntöisesti kutonut koko vuoden omista varastoistani eli johan tässä varastokin pienenee huolestuttavasti :o Varastoa pitäisi päästä täydentämään heti,kun siihen on mahdollisuus.
Ja Kädentaidot -messutkin Tampereella menevät tänäkin vuonna hutiksi. Tämä on niin väärin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kävit. Jätähän viestiä käynnistäsi ;)