keskiviikko 23. elokuuta 2017

Pakko se on myöntää, että ilmassa on syksyn tuntua. Suht lämmin ilmakin tuntuu viileämmältä kuin sama lämpö keväällä ja illat ovat pimeitä. Kaivoin jo kynttilätkin esille, kun niitä voi jo alkaa polttaa. Ensin kyllä täytyy raivata pöydälle tilaa vähän enemmän. Tiedä sitten, kenen käsityötarpeet ovat vallanneet pöytää(kin)...

Autokin temppuili viime perjantaina taas vaihteeksi. Teki perinteeksi muodostuneen  "enpäslähdekäyntiin" temppunsa. Onni onnettomuudessa oli, että olin käymässä kaverilla enkä asioilla kylällä. Soitin Ukkokullan hätiin, mutta loppujen lopuksi siihen tarvittiin vielä kaverini poika, jolla oli sellainen härpäke, millä saatiin auton tietokone nollattua. Sen jälkeen auto vihdoin hörähti käyntiin. Mut pakko myöntää, että mun hyväntuulisuuteni oli koetuksella.

Jotain olen saanut kudottuakin; oikeastaan mulla on tällä hetkellä kova kutomisbuumi eli saan tyydytystä kutomisesta ja töiden valmistumisesta. Siitä on aikaa, kun edellisen kerran tuntui tältä. Tällaisia on valmistunut:

7 veikka keskiharmaa

7 veikka 809

7 veikka vaaleanharmaa

7 veikka 809

Kaikki ovat kokoa 42/43. Osa menee lahjoiksi, mutta osa menee varmaan Ukkokullan sukkalaatikkoon.
Ei ole Ukkokulta saanut aikoihin sukkia.
Täytyisi kyllä kutoa Ystävällenikin, myöskään hän ei ole saanut sukkia ties koska viimeksi.

En ole tainnut hehkuttaa, että viimeisen 6 vuoden mankumisen jälkeen kerrostalomme saa 2 vieraspaikkaa. Tässä on vieraspysäköinti ollut tosi haastavaa, koska pihassa on ollut keltaiset kieltoviivat ja tienvieressä pysäköinti on ollut kielletty. Mun kamut ovatkin jättäneet auton mun tallin eteen, mut nyt kun tuli yksityinen pysäköinninvalvonta, saa siitä sakot. Ilmeisesti riittävän moni soitti ja valitti, kun nyt on vierasparkki tienvieressä enää 2 ruudun maalaamista vaille valmis.
Toivotaan vaan, ettei talonväki ala pysäköidä siihen, kun tolppapaikat ja tallit eivät ole ihan oven vieressä.

Nyt pieni surffaus netissä, kuppi kahvia ja sitten kutomaan.
Mukavaa päivää kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kävit. Jätähän viestiä käynnistäsi ;)