torstai 12. tammikuuta 2017

"On maisema kuin lakana, lunta eessä, lunta takana..."


... Ja sen lisäksi on perjantai ja 13.päivä. Itse en ole kovin taikauskoinen, mutta kyllä tuohon aina kiinnittää huomion.

Ukkokulta lähti viime yönä klo 2 auraamaan. Yritin mennä siinä kohtaa nukkumaan,mutta eihän siitä mitään tullut. Niinpä kudoin melkein klo 4.30 asti. Nyt aamulla en tiedä mihin heräsin, mutta 6.30 ponkaisin ylös. Ihan omituista.

Ei sen puoleen, tulipahan kudottua. Lupasin pidentää ystäväni ystävän villasukkien terää, kun terä oli liian lyhyt. Kyseessä oli parin sentin pidennys, joten ensin mietin sukkien pingottamista. Silläkin olisi saanut melkein sen tarvittavan lisäpituuden. No, purin kuitenkin kärkikavennukset ja kudoin sen 2cm ja kärkkavennukset uusiksi.

Viime viikolla Ukkokulta toi kassillisen parsittavia sukkia joltain tuttavaltaan.(kyseessä vanha mies,jonka vaimo on jo vanhainkodissa) En ole ikinä tykännyt sukkien parsimisesta, mutta tuo oli vähän pakkorako. Yksi sukka oli niin rei'llä etten edes yrittänyt sen parsimista. Niinpä päätin kutoa sen tilalle uuden parin.

Ukkokulta vilustui viime viikolla (tai sai joltain tartunnan) ja vaikka kuinka yritin suojella itseäni, sain minäkin sen flunssan. Ei kiva. Parina päivänä oli pientä lämpöä, mutta muuten olen selvinnyt pelkällä nuhalla. Onneksi. Ei tässä muita oireita olisi tarvittukaan.

Olen saanut sen verran sukkia aikaan, että laitan tähän postaukseen muutamat kuvat.

Lankana OnLine super socke silk

Lanka Regia silk color
Lanka OnLine Cotton Stretch

Novita Nalle Kukkaketo "Sinikello

1 kommentti:

Kiitos, kun kävit. Jätähän viestiä käynnistäsi ;)