torstai 6. lokakuuta 2016

Niin se on sitten kuukausi vaihtunut lokakuuhun. Alkaa olla pahasti syksyn ja lähestyvän talven oireita. Öisin on pari astetta pakkasta ja aamulla maa ja katot ovat kuurassa. Oikeastaan kuurassa oleva maa on aika kaunis.
päivä onneksi oli vielä aurinkoinen.

Olen saanut yllättävän hyvin kudottua, vaikka tuo oikea käsi oireilee edelleen kiukkuisesti. Eikös sitä sanota, että kipu paranee sillä, millä se on tullutkin. Nyt vain toivotaan, että kipu tuli kutomisesta :D
Joululahjoja en ole vielä edes aloittanut kutoa... Taitaa tulla toinen vuosi peräjälkeen, ettei multa saa sukkia joululahjaksi. Pitäisi kyllä hävetä. Siis minun.
Tämän kuun loppupuolella täytyy aloittaa jo kakkujen leipominen. Laskin tuossa, että piimäkakkuja tarvitaan 10 kpl, sitruunakakkuja 6-8 kappaletta ja 3 tiikerikakkua. Pieni leipominen edessä. Piparit leivotaan perinteen mukaisesti Itsenäisyyspäivänä. Joulutorttuja ei kannata leipoa kovin paljon ennen joulua tai sitten täytyy leipoa niitä monta kertaa. Jostain syystä ne eivät ole kovin pitkäikäisiä tässä taloudessa.. ;)

Taas tämä näyttää jäävän lyhyeksi. Vielä en laita kuvia sukkasaaliista vaan laitan sitten kerralla enemmän, kun sukat ovat samanlaisia.
Jossain kohtaa täytyy alkaa kutoa jo muitakin - pää on täynnä vaikka millaisia ideoita. Tarvitsisin monta kättä, jotta saisi edes osan toteutettua.

Aurinkoista loppuviikkoa kaikille!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kävit. Jätähän viestiä käynnistäsi ;)