lauantai 24. lokakuuta 2015

Tein nukkumisen vähyydessä oman ennätykseni pitkään aikaan - 3 tuntia. Silmiä väsyttää, mutta pää käy ihan kierroksilla. Varmaan osansa tekee se, että jännitän sitä maanantaista poliklinikkakäyntiä.

Auto pitäisi käyttää leimalla 10.11. mennessä. Olisin varmaan jo vienytkin sen, mutta täytyy odottaa viime metreille, koska täytyy laittaa talvirenkaat ennen katsastusta. On meinaan niin huonot kesärenkaat, etten uskalla luottaa siihen, että autoa ei hylätä sen takia. No, joulukuun alussa ne olis joka tapauksessa pakko vaihtaa eli kuukausi sinne tai tänne.
Järkytyin tuossa just joku päivä, että auto on 12 vuotta vanha ja kohta 13 vuotta. Mikään ei ole ikuisesti uusi.

Eilen illalla sain kudottua yllättävän paljon. Nyt pitäisi saada samanlainen flow päälle. Käsitöistä tuli mieleeni, että ensi kuussa olisi kädentaidot -messut Tampereella. Vuosiin en ole käynyt siellä. Kovasti tekisi mieleni mennä, mutta ei taloudellinen tilanne anna periksi... edes pääsymaksuun eikä siihen, että jotain ostaisi. Jos ensi vuonna....

Tämä päivä on alkanut puuhakkaissa merkeissä. Heti klo 9 laitoin pesukoneen päälle ja tuon koneellisen jälkeen pitäisi pestä vielä toinen. Astianpesukone pitäisi tyhjentää, mutta jostain syystä se on sellainen homma, jota inhoan.
Puikkoihin pitäisi tarttua, kun ei ne vieläkään osaa toimia ilman minua ;)

Eilen ajattelin taas äitiä ja isää. Äiti olisi nyt 71v ja isä 87v. Iän puolesta molemmat voisivat vielä olla ihan täysiään. Aina se ei vaan mene niin, että kuollaan vanhuuteen. Äiti oli 62 vkuollessaan ja isä täyttänyt just 65 v. Tuolla laskuopilla minä nukun pois 59 -vuotiaana. Joo, tiedän, ettei sitä voi noin laskea. Tuolla laskuopilla kun laskee, niin minulla olisi jäljellä 14 vuotta. Onneksi sitä ei tiedä etukäteen koska nukkuu pois ja miten. Olisi aika stressaavaa, kun tietäisi päivän etukäteen - elämä olisi jotenkin ajastettu ja kaikki tekeminen saattaisi olla pakonomaista, jotta ehtisi tehdä kaiken mitä haluaa. Parempi mennä näin ja elää niin kuin haluaa ja tehdä niitä asioita, mitkä milloinkin tuntuvat tärkeiltä ja oikeilta.

Ajallisesti olen varmaan jämähtänyt 80-luvulle. Kuuntelen 80-luvun poppia, niin ulkolaista kuin suomalaista, ja otsatukka on "tuulenvastuksena" mikä oli in silloin 80-luvulla. Hitsi, minusta on tullut niin vanha, että totean "Kaikki oli toisin silloin 80-luvulla" . Minulla oli vanhemmat eikä ollut tietoakaan siitä, etteivät vanhempani suinkaan kuole vanhuuteen. Toki tekisin joitakin asioita ihan erilailla, mutta eiköhän meillä kaikilla ole asioita, jotka näillä tiedoilla olisi tehnyt aiemmin toisin.  Noista 80-luvun ja sitä vanhempien kotimaisten (ja joidenkin ulkomaalaisten) biisien tykkäämiseen jäin niin kiinni, että on uudempia ulkolaisia biisejä en todellakaan tiedä. Kotimaisia sentään tiedän, mutten ollenkaan niin hyvin kuin aikaisempia...ja se menee niin, että biisin saatan tietää, mutta esittäjästä ei ole hajuakaan. Pitääkö sitä kaikkea tytön tietää ?!?

Jaa-a. Kai se täytyy mennä laittamaan pyykit kuivamaan ja sitten kutomaan. 
Mukavaa lauantaita kaikille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kävit. Jätähän viestiä käynnistäsi ;)