tiistai 29. heinäkuuta 2014

Kotona taas!

Reissu musareille on takana ja on selvitty kotiin. Pakko kyllä sanoa, etten ole oikein vieläkään toipunut reissusta; tuntuu, että unta riittäisi vaikka kuinka paljon - kun ensin onnistuu nukahtamaan.

Perjantaina suuntasimme siis Koskiin. Pakko myöntää, että tuli mentyä aika lujaa, kun lähdin myöhässä ja oli varattu aika passihakemusta varten. Joo, olisi voinut lähteä hieman aikaisemmin, mutta kerrankos sitä tulee viivästyksiä.
Käytyäni nimismiehenkansliassa suuntasimme pikaisesti tädilleni juomaan kupin kahvia ja syömään kevyen kenttälounaan.
Sieltä sitten määränpäähämme eli ystävilleni viettämään viikonloppua.

Alkuilta meni tosi nopeasti höpistessä ja grillatessa ja ennen kuin huomattiinkaan, oli aika mennä suihkuun ja laittaa itsensä lähtökuntoon musareille katsomaan Eppuja. Eput olivat se ykkösjuttuni tänä vuonna, mutta pakko sanoa, että heidän esiintymisestään puuttui SE JOKIN. Olkoon se sitten se viimeinen särmä tms. Jollain tavoin se keikka oli tyyliin " soitetaan nyt, kun kerran tänne tultiin". Höh. Me olimme musareilla jonnekin puolilleöin, minkä jälkeen suunnattiin taksilla taas majapaikkaamme. Ystäväni jäivät vielä sinne, mutta rouvan tytär lähti meidän kanssa. Kotosalla höpisimme jonnekin puoli kahteen ja sitten nukkumaan.

Lauantaina nukuimme pitkään ja aamukahvin jälkeen lähdettiin käymään kaupassa. Aamulla totesin, että jalat on niin turvoksissa, ettei sandaalit meinanneet mennä kiinni. Onneksi minulla oli niin ihana seuralainen, että hän osti minulle feikkicrocksit - kokoa 42 - mikä nyt oli liioittelua. No, mahtuupahan parit villasukatkin niihin ja vieläkin jää kasvunvaraa :D
Iltapäivällä käytiin yhdellä kaverilla, minkä jälkeen vietettiinkin taas rauhallista iltaa. Osa porukasta lähti katsomaan Olavi Uusivirtaa ja osa jäi kotiin valmistelemaan grillaamista.
Illalla meitä olikin sitten taas 8 ihmistä koolla grillaamassa.
Lauantain tarkoitus oli, että mennään katsomaan Paleface ja Herra Ylppö. Lähtö meni niin myöhään, että Paleface oli jo ehtinyt aloittaa, ennen kuin päästiin juhlapaikalle. Mutta oli se varmaan näky- Yariksesta kömpi ulos 5 isokokoista ihmistä ja 2 laihempaa. Voitte vain kuvitella, että matka oli hauska.
Paleface oli ihan... ok, mutta Herra Ylpön keikassa minua ärsytti se, että siinä leikittiin liikaa kirkkailla välkkyvillä valoilla. Seisoin 3 ekaa biisiä selin lavalle ja silmät kiinni, mutta siitä huolimatta se valojen vilkkuminen näkyi. Pelkäsin tosissani, että ne valot laukaisevat migreenin. Ei me kuunneltu kuin reilut 3 biisiä Ylpöltä ennen kuin lähdettiin pois. Ja taas ajettiin taksilla ;)

Lauantai-sunnuntai yönä klo 4 isäntäväkemme lähti Berliiniin, mutta meidät oli vannotettu olemaan vielä se yö siellä ja lähtemään vasta sunnuntaina kotiin, kun joskus heräämme. Näin toimittiin. Kello oli yli puolenpäivän, kun me herättiin. Aamukahvin jälkeen istuskeltiin vielä tovi ennen lähtöä.
Ennen kotiinlähtöä poikkesimme vielä tädillämme kahvilla ja kevyellä lounaalla ja sitten ei kun on the road.
Kotimatkalla pysähdyttiin ulos syömään mikä vielä oikein kruunasi retken.
Sama uusiksi ensi vuonna - sovittiin isäntäväen kanssa, että tämä on nyt se meidän perinne :)

Tämä alkuviikko on mennyt toipuessa. Tuntuu, että rähjäännyin reissussa tosi pahasti. Yleisolotila on hyvin väsynyt. Puikkoihin en ole koskenut sitten viime torstain eli viiteen päivään ja tämä on kuudes. Pakko yrittää tänään tehdä jotain - edes siirtää käsityötä, että voin sanoa koskeneeni käsityöhön.

Kuumaa on riittänyt ihan liikaa. Uiminenkin on pitänyt korvata suihkuilla, kun uimakaverini ovat olleet reissussa. Josko huomenna taas mentäisiin aamu-uinnille.
Sain viime viikolla kokeilla ystäväni vesijuoksuvyötä ja se vaikutti ihan kivalta; etenkin kun hän kertoi vyön maksaneen 2,95e, Tänään kävin Robbarissa katsomassa eikä siellä ollut kuin yksi vyö ja sen hinta oli 9,99e. Hienoa. En ottanut. Kotona alkoi kuitenkin kaduttaa, joten soitin sinne ja he varasivat sen vyön minulle. Käyn huomenna hakemassa sen.
Ukkosia on ollut eilen ja tänään. Päälle ei ole tullut ja tänäänkin vain jyrisi, mutta vettä ei tullut pisaraakaan. Kaksipiippuinen juttu - toisaalta sade vois viilentää. mutta on olemassa riski, että seurauksena on tuskastuttavan kostea kuumuus.

Pitäisi taas lukea teidän blogejanne. En ole aikoihin saanut luettua niitä. No, jospa tämä tästä, kun ilmat viilenevät.

Lämpimiä kesäpäiviä!

3 kommenttia:

 1. Kivalta kuulostaa teidän kesäreissu =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olihan se, mutta kyllä se vaati veronsa eli nyt on jo palattu ankeaan arkeen :(

   Poista
 2. Näillä helteillä keräreissut tuntuvat vielä pari päivää jälkikäteen =)

  VastaaPoista

Kiitos, kun kävit. Jätähän viestiä käynnistäsi ;)