tiistai 18. maaliskuuta 2014

Nyt on sitten silmäpolikäynnit käytynä. Onneksi. Tänään oli viimeinen käynti. Ystävättäreni oli niin ihana, että lähti minulle kuskiksi sinne. Ensin oli näkökenttätutkimus klo 13 ja sitten lääkäri klo 14.30. Tutkimukseen pääsin hieman etuajassa, mutta lääkäri oli sitten vastaavasti myöhässä. Meinasi kyllä mennä hermot siinä odotelessa. Ystävättäreni ymmärsi sentään varustautua reissuun käsityöllä, mutta minä olin niin amatöörimäinen, etten ottanut käsityötä mukaan. Kaiken kaikkiaan meillä meni reissuun 4h. Näin jälkeen ajatellen tuntuu, että oli ihan turha käynti, mutta kaipa se on hyvä, että varmistettiin kaiken olevan kunnossa. Silloin viimeksihän oikean silmän näköhermo oli hieman turpeena, minkä takia tämä käynti tuli. Edelleenkin se oli turvoksissa ja oikeassa silmässä on pykälän huonompi näkö kuin vasemmassa, mutta kaikki ok.
Kotimatkalla vein sitten ystävättäreni ulos syömään eli lunastin antamani synttärilahjan. Molemmat olimme ihan ähkyjä, kun ajelimme kotiinpäin.

Kotiuduttuani menin melkein samantien tirsoille - olin aivan lopussa. Nyt täytynee keittää "aamukahvia" ;D

Käsityörintamalla on hiljaista, vaikka koko ajan teen. Sen hyshys -jutun kanssa on sen verran muutosta, että sovimme lahjan saajan kanssa, että riittää, kun se on perillä huhtikuun aikana. Helpotti tosi paljon. Stressasin nimittäin sitä, että miten saan sen valmiiksi ja postiin heti 1.4. - ja eihän sitä tiedä, vaikka se valmistuisikin ajoissa.
Hyshys -työn rinnalla tikutan - yllätys yllätys - viimeistä UWAA. Jos vaikka asiat tökkiikin, niin UWAa en kesken jätä  etenkin, kun homma on kiinni koon 37 sukkaparista.

Säästä vois sanoa sen verran, että meillä on ihan talvi. Ulkona on pakkasta ja maa valkoinen. Tylsää. olin jo asennoitunut kevääseen. Toisaalta, olisihan se ollut ihme, jos kevät olisi tullut jo maaliskuun alkupuolella.

Nyt tämä menee kahvinkeittoon ja toivottelee kaikille mukavaa tiistai-iltaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kävit. Jätähän viestiä käynnistäsi ;)