keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Mihin nämä päivät katoavat?

Tuntuu, että päivät häviävät jonnekin. Välillä on päiviä, ettei mikään huvita ja kutominenkin on työn ja tuskan takana. Pakko on ollut silti yrittää tikuttaa, koska muuten tulisin hulluksi. Hulluksi tuleminen on muutenkin ollut lähellä, koska iltaisin nukahtaminen on äärettömän vaikeaa, vaikka ottaisin nukahtamistabun.

Eilen ystävättäreni vei minut kevätretkelle Porvooseen. Ensimmäiseksi matka suuntautui karkkitehtaaalle ja sieltä vanhaan kaupunkiin Café Helmiin kahville ja nauttimaan herkkuja. Tietenkään emme voineet palata sieltä suoraan autolle vaan kiersimme toista kautta. Miten ollakaan, silloin matkalle osui TeeTeen kauppa. O-ho :o
Ystävättäreni osti itselleen 500g lankaa ja kerän puuvillasukkalankaa. Olin ajatellut ostaa meille molemmille ne sukkalangat, mutta se meni loppujen lopuksi niin, että hän osti oman lankansa ja minä omani. Minä muutan ne sitten sukiksi.( Tuli sitten 100g plussaa lankasaldoon)

Sukista puheenollen. Kaveri halusi sukat, joissa on vahvennettu pohja kantapäästä varpaisiin. Taistelin sen ohjeen kanssa ja välillä meinasi epätoivo, aikuisten oikeasti, iskeä.
Muutaman kerran pääsi voimasanakin :/
Loppujen lopuksi sain kuin sainkin ne sukat valmiiksi. Koetutin sukat ennen antamista koejalassa ja näyttivät istuvan kuitenkin hyvin. Huh!
Nyt vain on se ongelma, että sukkien kokeilija ilmoitti haluavansa samanlaiset. Äääh! Olen miettinyt, saisiko ne tehtyä kuten normisukan, mitä nyt tekee ne lisäkerrokset sinne väliin pohjassa. Saa nyt nähdä, teenkö tuolla "ihme" ohjeella vai kokeilenko normaalin sukan tapaan. Se mielestäni omituinen ohje on tällainen.Ohje on Novita kevät 2007:stä. Ja tällaiset sukat niistä tuli. Kuva on kyllä kaikkea muuta kuin hyvä ; ilman salamaa tuli pimeä kuva ja salaman kanssa värit lyö silmille.. Vähän siis tyhjän kanssa laittaa koko kuvaa, kun ei siitä näe sitä pohjaa.Nyt puikoilla on samaiselle kaverille säärystimet, joiden pitää olla 60 cm pitkät. ikävikseen saa kutoa 2o 2n. Motivaationa niiden valmiiksi saamiseen on Indian Summer -huivi, jonka ohjeen ystäväni osti minulle. Kiitos, K! <3
Langat on keritty valmiiksi eli enää täytyy tikuttaa tuo toinen säärystin valmiiksi. ( puuttuu 50cm).

Ei kai tässä auta muu kuin mennä tikuttamaan. Mukavaa keskiviikkoiltaa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kävit. Jätähän viestiä käynnistäsi ;)