keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Tervehdys!

Tässä on viimeiset pari päivää menneet lankoja penkoessa. Pakko nimittäin laittaa aarteitaan myyntiin, jotta saisi rahaa laskuihin ja lääkkeisiin. Juu, tuli taas uusi lääke, jolla yritetään saada minun nukkumistani kohdalleen. Alan olla jo kärttyisä, kun yöunet jäävät 2-5 tuntiin. Ja vaikka kroppa ja silmät ovat kuinka väsyneet, niin heti yrittäessäni rauhoittua, pää lähtee kierroksille. Alan tuskastua tähän.
Tänään sain vihdoin langat Novitan Neulomoon tyrkylle. Nyt vain toivotaan, että joku tarvitsisi jotain sellaista, mitä minulla on tarjolla.

Kutoakin pitäisi - joululahjat ovat vaiheessa, pitäisi kutoa M:lle se pitkä Tulppaani -huivi eikä auta unohtaa joululeipomuksiakaan. Tämä saattaa kuulostaa siltä, että minulla olisi joulustressi, mutta mielestäni tämä on erilaista. Kaikkein eniten minua painaa se Tulppaanin tekeminen, koska se menee vieraalle ihmiselle. No, ehkä se tästä.

Kävin aamupäivällä labrassa kilpirauhaskokeessa - huomenna voi soittaa tuloksia. Toivottavasti nuo lääkkeet olisivat käypäset, ettei tarvitsisi ostella monia eri lääkkeitä ennen kuin paras lääke löytyy.

Siirryn tästä kahvinkeittimen kautta sohvalle kudontanurkkaukseeni.
Mukavaa viikkoa!

2 kommenttia:

  1. Toivottavasti unet löytyvät kohdalleen ilman hurjaa lääkearsenaalia. Olet kuvista päätellen taitava ja tarkka neuloja, joten älä suotta stressaa Tulppaani-huivista, onnistut varmasti!

    VastaaPoista
  2. Sitä mäkin toivon, ettei tulis lisäksi hirveää nukahtamislääke arsenaalia. Masennuksen ja kaksisuuntaisen hoitoon on jo neljät eri lääkkeet ja illalla vielä pari lääkettä lisää :(

    Kiitos kehuista. Lämmittivät mieltä.
    Samoin kannustus Tulppaani -huiviin.

    VastaaPoista

Kiitos, kun kävit. Jätähän viestiä käynnistäsi ;)