torstai 20. kesäkuuta 2013

Onpas tässä mennyt  aikaa ilman, että olen kirjoittanut mitään. Oho :o

Työkokeilu on tältä erää loppunut, mutta jatkuu taas elokuussa. Varmaan ihan hyvä, että pysyy tämä rytmi ja että sen myötä on pakko lähteä kotoa jonnekin.
Viimeisellä viikolla ( eli viime viikolla ) oli se lasten jälkimmäinen kudontakurssi. Otti koville.
Mutta kauniita töitä ne lapset tekivät - ja yllättävän nopeasti.

Tämä viikko on mennyt muuttolaatikoita pakatessa. Sunnuntaista viikon päästä voi alkaa viedä tavaroita uuteen kämppään. Hirveä homma tässä on - etenkin kun samalla perkaa pois tavaraa. Kaikki eivät millään mahdu uuteen paikkaan ja toisekseen, miksi säästää tavaraa, jota ei ole ottanut viimeiseen kahteen vuoteen kaapista pois.
Eilen en saanut yhtään pakattua ja sama linja näyttää jatkuvan edelleen. Täytyisi pakottaa itsensä pakkaamaan tänään edes yksi laatikko ja asennoitua, että juhannuksen kunniaksi pakkaaminen alkaa huomenna heti aamusta. On sekin tapa viettää juhannusta ;) Olen tässä ollut huomaavinani, etteivät tavarat itsekseen mene laatikoihin, vaikka kuinka odottaisi ;D

Käsitöitä olen tehnyt harvakseltaan. Puikoilla on taas Eiku-huivi. Taitaa olla jo neljäs huivi tekeillä. Kuvailen kaikki sitten samalla kertaa - kun nyt saan tämän muuton ensin alta pois. On tuossa pahan päivän varalle pari sukantekelettäkin - langat kun on jo muuten pakattu.

Kultsi poikkesi eilen meillä pitkästä aikaa. Oli jo ollut ikävä, vaikka on ainakin tekstailtu päivittäin.
Tänään hän kävi hakemassa tuoreita mansikoita ja vaniljajäätelöä, millä me herkuttelimme Kultsin luona ennen kuin hän lähti töihin. Että tuo yhdistelmä maistui kesältä <3 <3

Kotiuduttuani en ole saanut muuta aikaan kuin suunniteltua, että pitäisi  alkaa pakata. Heh! Onneksi yläkerran naapuri, joka tekee myös muuttoa, tuli käymään. Hyvä syy olla pakkaamatta. Juotuamme meillä kahvit, siirryttiin tuonne yläkertaan. Tulen kaipaamaan yhteisiä kahvihetkiämme, kun hän muuttaa pois. Kolikon toisella puolella on kyllä se, että pääsen muuttamaan hänen asuntoonsa, joka on pienempi kuin tämä nykyinen kotini.
Toisaalta taas tuntuu haikealta purkaa kotia; olihan tämä kuitenkin minun ja Kultsin viimeinen yhteinen koti. Asioissa on monta puolta. Juu, tiedän että pitää mennä eteenpäin eikä takertua menneeseen. Sydän vain meinaa olla eri mieltä aina välillä....

Yritän päivittää vähän aktiivisemmin blogiani. Jotenkin olen vain ollut nyt niin väsynyt ja saamaton, ettei ole tullut kirjoitettua.

Hauskaa ja aurinkoista Juhannusta!

4 kommenttia:

 1. Tsemppiä ja jaksamista muuttopuuhiin, on se vaan valtava pinnerrys!

  Hyppään ensi vuonna tuntemattomaan vaihtaen paikkakuntaa muutaman sadan kilometrin päähän ja tänä kesänä on jo käytävä läpi kaikki varastot ja kaappien uumenet, jotta saan muuttokuorman mahdollisimman pieneksi nikertymättä työmäärän alle muuttoajan koittaessa. Paljon tavaraa tulee lähtemään jäteasemalle, kierrätykseen ja kirppikselle. Jää sitten aikaa etsiä asuntoakin kun sen aika on.

  Tuon vuoksi en uskalla nyt lähteä mukaan käsityötempauksiinkaan - jäisi välttämätön tekemättä kun olisi mukavampaakin puuhaa;).

  Lämpimin ajatuksin toivotan sinulle hyvää juhannusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsemppiä muuttoon ja osallistutaan sitten ensi vuonna käsityötempauksiin :)

   Poista

Kiitos, kun kävit. Jätähän viestiä käynnistäsi ;)